Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 15:00

Κλειστά τα γραφεία της Μητροπόλεως

Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Μ. Πέμπτη, 29 Απριλίου, έως και την Κυριακή του Θωμά, 9 Μαΐου.

Το Γραφείο Γάμων θα λειτουργήσει Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή της Διακαινησίμου (5 έως 7 Μαΐου) στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νικαίας, από τις 10.00 έως τις 13.00. Τηλ. επικοινωνίας: 2410-921.095.

 

Αιμοδοσία στη Χάλκη

Αιμοδοσία προγραμματίζει ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Χάλκης την Πέμπτη 6 Μαΐου από 9:00 το πρωί έως 12:30 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, λόγω του κορονοϊού. Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στους αιμοδότες να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.

 

Οι Πασχαλινές λειτουργίες στο Καστρί Λουτρό

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρί Λουτρό Αιγάνης Δήμου Τεμπών θα καλυφθούν οι παρακάτω ιερές ακολουθίες: Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Μυστικός Δείπνος, αύριο Μεγάλη Παρασκευή το πρωί τα Άγια Πάθη και το βράδυ η Ακολουθία των Παθών και η περιφορά του Επιταφίου, το Μεγάλο Σάββατο το πρωί Θεία Λειτουργία και το βράδυ η Αναστάσιμη. Τη Δευτέρα, μετά το Πάσχα Θεία Λειτουργία.

 

Αιμοδοσία Δήμου Ελασσόνας μετά το Πάσχα

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου διοργανώνει την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 ο Δήμος Ελασσόνας από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας. Την αιμοληψία διενεργεί η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Καλούνται παλαιοί και νέοι αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία της Τετάρτης του Πάσχα, προσφέροντας ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.

 

Οι Πασχαλινές λειτουργίες στον Αγιο Ραφαήλ Πλαταμώνα

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος γνωστοποιείται το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών που θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Πλαταμώνα: Σήμερα Μεγ. Πέμπτη 5-8 απόγευμα Ακολουθία Αγίων Παθών, αύριο Μεγ. Παρασκευή 9-10:30 το πρωί Εσπερινός Αποκαθηλώσεως και 5-6:30 το απόγευμα ο Επιτάφιος. Μέγα Σάββατο βράδυ Ανάσταση-Πασχαλινή Θ. Λειτουργία στις 9:30 -10:30 μ.μ.. Δευτέρα Πάσχα απόγευμα πανηγυρικός εσπερινός. Τρίτη Πάσχα πρωί πανηγυρική Θ. Λειτουργία και απόγευμα παράκληση.

 

Ολοκληρώνεται η καταβολή επιδόματος 600 ευρώ στους σεισμόπληκτους

Ολοκληρώνεται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η καταβολή του κοινωνικού επιδόματος των 600 ευρώ στους δικαιούχους σεισμόπληκτους του Δήμου Λαρισαίων.
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος είναι όσων η πρώτη κατοικία έχει χαρακτηριστεί μη κατοικήσιμη.
Οι δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος στο Δήμο Λαρισαίων, ανέρχονται σε περισσότερους από 80 και αφορά σε συμπολίτες στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας που επλήγησαν περισσότερο από τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

 

Η λαϊκή της Αγιάς

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ανακοινώνεται από τον Δήμο Αγιάς ότι η λαϊκή αγορά της Αγιάς θα λειτουργήσει αύριο Μεγάλη Παρασκευή μετά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών. Απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση εμπορευμάτων πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

 

Το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Τυρνάβου

Το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τυρνάβου, με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι λόγω των αργιών της Μ. Παρασκευής και της Τρίτης 4/5/2021 (ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς) τα προγράμματα αποκομιδής θα πραγματοποιηθούν το Μ. Σάββατο 1/5/2021 και Τετάρτη 5/5/2021 αντίστοιχα.
Παρακαλεί δε όλους τους δημότες και επαγγελματίες του Δήμου Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του Πάσχα, να τοποθετούν τα απορρίμματα μόνο εντός των κάδων πριν τη διέλευση του απορριμματοφόρου και να μην τοποθετούν μπάζα και πράσινα απόβλητα, εντός ή εκτός των κάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass