Αντάμωσαν οι Σκαμνιώτες

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 22:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:15

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο ‘Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το ετήσιο καλοκαιρινό Αντάμωμα Σκαμνιωτών , στoν πανέμορφο ξενώνα του συλλόγου στο του χωριού, τη Σκαμνιά, στους πρόποδες του Ολύμπου

 Είναι το δεύτερο  αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε σε αυτό το χώρο  από το σύλλογο. Ένα αντάμωμα που βοηθά στην διατήρηση της παράδοσης αλλά και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Σκαμνιωτών .Το ετήσιο αντάμωμα πραγματοποιήθηκε  στον χώρο του ξενώνα υπό τις φιλότιμες και συντονισμένες προσπάθειες του υπεύθυνού του κ. Νικολάου  Κόντου, ο οποίος διαμόρφωσε το περιβάλλον χώρο και εξυπηρέτησε  με υποδειγματικό τρόπο την αθρόα συμμετοχή του κόσμου .  Σημαντική η προετοιμασία από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτρη Κοντοκώστα και όλα τα μέλη της διοίκησης.

Επιπρόσθετα, ο σύλλογος προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες διοργάνωσε πριν το αντάμωμα αγώνα μπάσκετ  με την συμμετοχή της νεολαία του χωριού  στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου της Σκαμνιάς. Για την πραγματοποίηση του αγώνα ο σύλλογος προσέφερε αθλητικό υλικό ενώ παράλληλα οι  συμμετέχοντες παίχτες κέρδισαν πλούσια δώρα, προσφοράς του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας Αντιγόνη Κωτούλα-Γιώτα, ο εκπρόσωπος της Τ. Κοινότητας Σκαμνιάς Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο ιερέας  του χωρίου καθώς και δεκάδες απανταχού  απόδημοι  Σκαμνιώτες με τις οικογένειες τους  και φίλοι τους.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass