Καλεί «διακινητές fake news» να ανακαλέσουν

Ο ΟΜΙΛΟΣ ANIMUS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΕ ΔΟΜΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2021 19:51

Για επίσημη διάψευση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας «των fake news για διασπορά του Covid-19 σε δομή του» κάνει λόγο ο Όμιλος Animus ανακοινώνοντας το πόρισμα του έκτακτου ελέγχου της αρμόδιας Επιτροπής της Περιφέρειας στη δομή με αφορμή την ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης.


«Το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα και μέσα διακινήθηκαν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να συκοφαντήσουν τον Όμιλό μας» τονίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Σας κοινοποιούμε προς δημοσίευση το πόρισμα ελέγχου από την Επιτροπή που πιστοποιεί την υποδειγματική λειτουργία μας και καλούμε όσους διακίνησαν fake news να ανακαλέσουν άμεσα, άλλως θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας κατά των συκοφαντών».
Ο έλεγχος από την επιτροπή ελέγχου Κέντρων Α-Α. άρθρου 4 του Π.Δ. 395/1993 έγινε στις 29 Απριλίου 2021 και όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα του πορίσματος «το Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS λειτουργεί και τηρεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ υποδειγματικά.
Το προσωπικό που εργάζεται σε Covid-19 πτέρυγες δεν αναμειγνύεται με το προσωπικό που εργάζεται σε non-Covid-19 πτέρυγες. Το προσωπικό των Covid-19 πτερύγων είναι εμβολιασμένο ή φέρει προστατευτικό τίτλο αντισωμάτων από προηγούμενη νόσηση. Το νοσηλευτικό προσωπικό του non-Covid πτερύγων υπολείπεται κατά 50% περίπου στον εμβολιασμό.
Μια μικρή εστία Covid-19 που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες ελέγχθηκε άμεσα χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις σε ασθενείς και προσωπικό. Τα ιατρικά απόβλητα φυλάσσονται και απομακρύνονται από τη δομή με την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία».
Οι συγκεκριμένες αναφορές στα συμπεράσματα του έκτακτου ελέγχου σύμφωνα με τον Όμιλο διαψεύδουν με τον πλέον επίσημο τρόπο τα όσα υποστήριξε στην ανακοίνωση η Αριστερή Παρέμβαση και αναπαρήχθησαν σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass