«Εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη στον Δήμο Ελασσόνας»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2021 15:10

Τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, επισκέφθηκε εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Λάρισας ο συντονιστής γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος, συνοδευόμενος από τον συντονιστή του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. και δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου Χρήστο Τσιόπα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Καρανίκας, αντιδήμαρχος-αναπληρωτής δημάρχου Ελασσόνας, Γιάννης Καριπίδης, δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μπίκιας, συντονιστής-γραμματέας Ο.Μ. Ελασσόνας και Αντώνης Λιάνος, δημοσιογράφος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, κατά τη συζήτηση, στο Δημαρχείο Ελασσόνας, ο Βασίλης Ζωγράφος τόνισε πως η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη είναι δύο βασικές αρχές στη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς και εκεί βασίζεται και η συνεργασία σε σχέση με τον Δήμο Ελασσόνας και την προοδευτική συμπαράταξη που διοικεί την τοπική κοινωνία. Ο δήμαρχος Ελασσόνας και ο αναπληρωτής δημάρχου τόνισαν από την πλευρά τους πως ολοκληρώθηκε μεγάλος αριθμός μελετών για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της περιοχής και των πολιτών αντίστοιχα και πως άμεση ανάγκη αποτελεί για τον Δήμο Ελασσόνας η περαιτέρω χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση ώστε να υπάρχει ομαλή εξέλιξη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, στην οικονομική λειτουργία του Δήμου αλλά και στις ανάγκες των πολιτών μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου αλλά και σε σχέση με την πανδημία του Covid-19. Αναφορά έγινε σε ζητήματα καθαριότητας, άρδευσης, ύδρευσης και ανάπτυξης της περιοχής, με τον γραμματέα Βασίλη Ζωγράφο να τονίζει «τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και της Συντονιστικής Επιτροπής της Αετοράχης, για το ζήτημα που έχει προκύψει με ενδεχόμενη δημιουργία φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 36 MW σε έκταση περίπου 1.100 στρεμμάτων δημόσιας γης, στην περιοχή Αετοράχης-Στεφανόβουνου Ελασσόνας. Όπως ανέφερε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής, η περιβαλλοντική καταστροφή, το βαρύτατο πλήγμα στην κτηνοτροφία, η τεχνητή άνοδος της θερμοκρασίας από μία τόσο μεγάλη έκταση φωτοβολταϊκών δίπλα σε κατοικημένες περιοχές και ο κίνδυνος αλλοίωσης του τοπίου αποτελούν τις κύριες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και στην ασφαλή βιωσιμότητα των πολιτών των εν λόγω δημοτικών διαμερισμάτων, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ενδεχόμενο δημιουργίας του σταθμού». Τα μέλη της Ο.Μ. Ελασσόνας τόνισαν την ανάγκη για επαγρύπνηση, αγωνιστικότητα και συνεργασία με τον Δήμο και τη δημοτική αρχή για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών στην καθημερινότητά τους.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass