Πέθανε 69 ετών Ελασσονίτης αντιδήμαρχος Μαραθώνα

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ *ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2021 19:51

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα και στη γενέτειρά του, το Παλαιόκαστρο Ελασσόνας, για τον θάνατο του αντιδημάρχου Οικονομικής Διαχείρισης και Διαφάνειας του Δήμου Μαραθώνα, Νίκου Ευαγγελόπουλου, που έχασε τη μάχη προχθές Δευτέρα, σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τη μάστιγα της εποχής, τον κορονοϊό και τις επιπλοκές του.


Ο ιδιαίτερα γνωστός και δραστήριος αυτοδιοικητικός, που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή μας, για σχεδόν έναν μήνα έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του, διασωληνωμένος σε Μ.Ε.Θ. στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ο Νίκος Ευαγγελόπουλος έχει δύο αδελφές και συγγενείς στο Παλαιόκαστρο και στην επαρχία Ελασσόνας, αλλά και πολλούς φίλους και παλαιούς συμμαθητές του, αφού τελείωσε το Λύκειο Ελασσόνας. Όταν έβρισκε ευκαιρία επισκεπτόταν την περιοχή μας για να συναντήσει συγγενείς και φίλους. Πάντα «παρών» σε συναντήσεις παλαιών συμμαθητών.
Παιδί αγροτικής οικογένειας, σπούδασε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε για 33 χρόνια κορυφαίο στέλεχος της γνωστής επιχείρησης ένδυσης «Όμιλος Σαράφη». Παράλληλα όμως την καρδιά του κέρδισε και η Νέα Μάκρη, στην οποία άνοιξε λογιστικό γραφείο προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους εκεί συμπολίτες του με άξιο διάδοχο τον γιο του Γιάννη. Η κοινωνική ευαισθησία του Νίκου Ευαγγελόπουλου ήταν σημείο αναφοράς για τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα, οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα.
Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας αναφέρει: «Ένας πολύτιμος και ακέραιος συνεργάτης μου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Ευαγγελόπουλος, δεν κατάφερε -παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τις προσευχές όλων μας- να βγει νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό.
Φίλε Νίκο, υπήρξες υπόδειγμα για όλους μας και έθεσες τα θεμέλια για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος «απόδημος» Παλαιοκαστρίτης πρόσφατα είχε «πρωτοστατήσει» για την αποστολή βοήθειας από τον Δήμο Μαραθώνα προς τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Επαρχίας Ελασσόνας.
Η κηδεία του Νίκου Ευαγγελόπουλου έγινε χθες, μέσα σε ατμόσφαιρα πένθους και συγκίνησης, στη Νέα Μάκρη Αττικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass