Από το Αγροτικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λάρισας, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα αγροτικά

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 16:20

Το Αγροτικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα αλλά και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα, οι επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής

στον πρωτογενή τομέα. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», μεθαύριο Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 20:30.
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι κορυφαία στελέχη ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και συγκεκριμένα, οι εξής: Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής, αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Φάνης Κουρεμπές, συντονιστής Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Τζουμάκας, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χαράλαμπος Κασίμης, καθηγητής ΓΠΑ, πρώην γ.γ. ΥΠΑΑΤ, Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Παράλληλα, θα παρέμβουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον νομό Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, μέλος της Γραμματείας Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας Χρήστος Αθανασιάδης. Τέλος, να σημειωθεί ότι η εκδήλωση, θα μεταδοθεί ζωντανά: από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λάρισας στο Youtube
https://youtu.be/c_DhiuTXDXY, στη σελίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας στο Facebook, από το πορτάλ Left.gr, στις σελίδες facebook των ομιλητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass