Καθάρισαν δρόμο κοντά στο Μεζούρλο

Ο βουλευτής Βασ. Κόκκαλης με μέλη της εθελοντικής ομάδας «ΚοινΣΕπ ΑΣΠΙΔΑ»

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 15:06

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης μαζί με μέλη της εθελοντικής ομάδας «ΚοινΣΕπ ΑΣΠΙΔΑ», προχώρησαν στον καθαρισμό οδού, παραπλεύρως του δρόμου στο Μεζούρλο που οδηγεί από την περιφερειακή

οδό Τρικάλων, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
«Το περιβάλλον δεν είναι μία άγνωστη ή μακρινή λέξη, είμαστε εμείς οι ίδιοι» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης, συμπληρώνοντας πως «φροντίζοντας το περιβάλλον φροντίζουμε τον εαυτό μας.
Είναι ωραίο να θέλουμε να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο, η σκέψη και η διάθεση είναι μία αρχή. Είναι όμως περισσότερο υπεύθυνο να ξεκινάμε αυτήν την παγκόσμια αλλαγή από εμάς τους ίδιους. Από τον τρόπο που ζούμε μέσα στο περιβάλλον και από τη συμπεριφορά μας απέναντι σε αυτό. Αν το πράξουμε, τότε θα είναι μία μικρή αρχή, με τεράστιο αντίκτυπο στον πλανήτη.
Η αλλαγή στάσης και νοοτροπίας όμως δεν θα έρθει έτσι ξαφνικά. Πρέπει να εστιάσουμε στη γνώση και στην εμφύσηση της περιβαλλοντικής κουλτούρας στα παιδιά, στις επόμενες γενιές. Μέσα από τη δημόσια παιδεία, με στοχευμένες δράσεις, να δημιουργήσουμε την περιβόητη «οικολογική συνείδηση».
Από την άλλη, ο εθελοντισμός που επίσης πρέπει να αντιμετωπίζεται ως στάση ζωής, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτήν την προσπάθεια και με τη σκέψη αυτή θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «ΚοινΣΕπ ΑΣΠΙΔΑ» για το αξιέπαινο και πολυεπίπεδο έργο τους, όπως επίσης και τον Δήμο Λαρισαίων για τη συνεργασία.
Ο κόσμος θα είναι σίγουρα καλύτερος αν όλοι μας θυμόμαστε συχνότερα πως δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας» καταλήγει ο Λαρισαίος πολιτικός.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «ΚοινΣΕπ ΑΣΠΙΔΑ» κ. Θάνος Γκουγκλιάνας δήλωσε τα εξής: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο πλαίσιο της δράσης «SevenDaysForEarth». Η ΚοινΣΕπ ΑΣΠΙΔΑ είναι μία κίνηση που δραστηριοποιείται με περιβαλλοντικά, οικολογικά και φιλοζωικά πλάνα.
Ένα από τα βασικά ζητήματα που έχουμε στο πλάνο μας είναι η δημιουργία ενός κοινωνικού κτηνιατρείου. Αγωνιζόμαστε για να μην υπάρχουν αδέσποτα. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις και με άλλους φορείς. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον βουλευτή Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη και τον ευρωβουλευτή κ. Αλέξη Γεωργούλη γιατί είναι οι μοναδικοί πολιτικοί που βρίσκονται στο πλευρό μας. Όποιοι μας στηρίζουν και στηρίζουν την προσπάθειά μας θα πρέπει να τους μνημονεύουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass