Η Λάρισα στηρίζει την «Κιβωτό του κόσμου»

Εκδήλωση χθες στην πλατεία Ταχυδρομείου για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2021 15:42

Στην πανελλήνια εκστρατεία στήριξης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του κόσμου», που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα χθες σε δώδεκα πόλεις της χώρας μας, συμμετείχε η Λάρισα.


Η εκστρατεία είχε τίτλο «Από παιδί, σε παιδί», στόχος ήταν η οικονομική ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του κόσμου» και διοργανώθηκε από το δίκτυο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης «play STREAM».
Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου, από το ΚΔΑΠ «play STREAM Λάρισα Κέντρο» με τη συμμετοχή των «Ενεργών Πολιτών».
Στο πλαίσιό της, διεξήχθη παζάρι με κατασκευές που δημιούργησαν παιδιά, ενώ αναπτύχθηκαν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά.
Επίσης πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τον ιδρυτή και υπεύθυνο λειτουργίας της «Κιβωτού του κόσμου», πάτερ Αντώνιο, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του γι’ αυτήν την εθελοντική δράση και την ανταπόκριση του κόσμου.
Την ίδια μέρα, οι «Ενεργοί Πολίτες»Λάρισας στην καθιερωμένη τους «Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες», στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας, συγκέντρωναν χρήματα για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου».
Να σημειωθεί ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναλαμβάνει, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, παραμελημένα παιδιά από την ηλικία των 2 έως των 18 χρόνων. Φροντίζει για τη διαβίωσή τους στα δέκα σπίτια που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, την εκπαίδευσή τους και την ψυχολογική υποστήριξή τους.
Επιπλέον, χάρη στις ανιδιοτελείς προσφορές του κοινού και το πανελλαδικό δίκτυο εθελοντών, υποστηρίζει οικονομικά ασθενείς οικογένειες χωρίς καμία κρατική ενίσχυση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass