Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2021 0:15 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουν 2021 0:33

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα στη Λάρισα
ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Επίσκεψη στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της Κ.Ο. και γραμματέας του ΜέΡΑ25

Γιάνης Βαρουφάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει συζήτηση με τοπικούς φορείς για τα αγροτικά ζητήματα, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (στις 19:30, στο Μπαράκι του Μύλου). Τον κ. Βαρουφάκη θα συνοδεύουν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης και στελέχη του κόμματος.

 

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Πανηγυρίζει και γιορτάζει ο Ιερός Ναός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην Κλεισούρα Ελασσόνας. Χθες, στις 7 το απόγευμα, τελέσθηκε αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός και η καθιερωμένη Αρτοκλασία, όπου χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων, το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.  Να σημειωθεί ότι ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Κλεισούρας (…απέχει από την Ελασσόνα 24 χιλιόμετρα) οικοδομήθηκε το 1959, με τη φροντίδα και τις ενέργειες των αποδήμων της περιοχής.


Λειτουργίες του μητροπολίτη Ελασσώνος

Στο Δασοχώρι Δεσκάτης, στην Αετοράχη και στο Λιβάδι θα λειτουργήσει αυτό το διήμερο ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος, ο μητροπολίτης κ. Χαρίτων θα λειτουργήσει: Αύριο, Τετάρτη 30 Ιουνίου, το πρωί, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων στο Δασοχώρι Δεσκάτης. Στις 7.30 το απόγευμα, στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Αετοράχης. Την Πέμπτη 1 Ιουλίου, το πρωί, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Λιβαδίου.


Αρτοκλασία για τον Απ. Παύλο

Η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει αρτοκλασία στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου Παύλου των Εθνών. Θα τελεστεί αρτοκλασία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας σήμερα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.


Αγρυπνία στη Μονή Αγίου Ραφαήλ Πυργετού

Στις 3 Ιουλίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την εύρεση του λειψάνου του αγίου ιερομάρτυρος Ραφαήλ και πανηγυρίζει η ανδρώα Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού Λαρίσης. Για τον λόγο αυτόν την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα τελεστεί στο μοναστήρι ιερά αγρυπνία από τις 8 μ.μ. ως τις 12.30 τα μεσάνυχτα. Θα υπάρχει λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 7 μ.μ. από το άλογο, κάτω από τον Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Πληροφορίες και εγγραφές στον π. Ραφαήλ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass