Διαψεύδουν τη συμμετοχή τους σε διαμαρτυρία για τις τοποθετήσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ *ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2021 15:53

Διαψεύδουν τη συμμετοχή τους σε διαμαρτυρία που αναρτήθηκε σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, για το θέμα της παράτασης που δόθηκε στις δηλώσεις τοποθετήσεων εκπαιδευτικών και ζητούν δημόσια συγγνώμη από τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την αναστάτωση

που προκλήθηκε άθελά τους, οι εκπαιδευτικοί Αναστασίου Δημήτρης, Αρσένη Βάια, Γκατζιώνα Ζωή, Μπαρλαγιάννη Δέσποινα, Φουνταρλή Αναστασία. Μάλιστα, αναφέρουν ότι εξαπατήθηκαν και σε επιστολή τους σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Τη Δευτέρα 28/6/2021 περί την 13:00 την ώρα συνεδρίασης του Συλλόγου στο ΓΕΛ Δομενίκου και ενώ, παράλληλα, αναμέναμε με αγωνία τα αποτελέσματα των τοποθετήσεων για βελτίωση, δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον αιρετό κ. Παναγιώτου, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι δόθηκε παράταση μιας ώρας για την υποβολή των αιτήσεων, υπονοώντας πιθανό δόλο και παροτρύνοντας να συμμετάσχουμε με άλλους συναδέλφους σε διαμαρτυρία προς τη Δ.Δ.Ε. Λάρισας, η οποία, όπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, ποτέ δεν έφτασε στη ΔΔΕ για να ληφθεί υπ’ όψιν, αλλά στα ΜΜΕ και στην ΠΔΕ. Τίποτα άλλο δεν συζητήθηκε εκείνη τη στιγμή.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναρτήθηκε στο «onLarissa» χωρίς να έχουμε ερωτηθεί κείμενο με τα ονόματά μας και το οποίο δεν έχουμε συνυπογράψει, ενώ δίπλα στα ονόματά μας υπήρχε η ένδειξη Τ.Υ. Συνειδητοποιήσαμε τι είχε συμβεί και ζητήσαμε άμεσα να διαγραφούν τα ονόματά μας όπως και έγινε.
Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι έχουμε εξαπατηθεί και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι του αιρετού που μας παραπλάνησε.
Εξάλλου, όπως προκύπτει και από τις τοποθετήσεις που έγιναν την ίδια μέρα, η διαδικασία ήταν απολύτως διάφανη και δεν μας έθιξε με κανέναν τρόπο, αφού ο καθένας από εμάς τοποθετήθηκε στην οργανική θέση που δικαιούταν με βάση τον σχετικό νόμο, τις προτιμήσεις μας και τα μόριά μας.
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε δημόσια συγγνώμη από τη δ/ντρια ΔΔΕ για την αναστάτωση που δημιουργήσαμε χωρίς τη θέλησή μας και τις λανθασμένες εντυπώσεις που προκαλέσαμε. Ως εκ τούτου, η διαμαρτυρία αυτή εκ μέρους μας δεν έχει κανένα αντίκρισμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass