ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ «ΦΕΣΩΣΕ» ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

«Κανόνι» με σταφύλια στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2014 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

«Κανόνι» ύψους τουλάχιστον 180.000 ευρώ έσκασε από νεοεμφανισθέντα έμπορο αγροτικών προϊόντων στον Τύρναβο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμπορος δήλωνε στους σταφυλοπαραγωγούς του Τυρνάβου ότι κατάγεται από την περιοχή του Άργους της Πελοποννήσου και το προηγούμενο διάστημα σύναψε συμφωνίες με Τυρναβίτες σταφυλοπαραγωγούς από τους οποίους πήρε τα πρώιμα σταφύλια κυρίως ποικιλίας «βικτώρια». Σε άλλους έδωσε προκαταβολές σε άλλους υποσχέθηκε ότι θα τους πληρώσει άμεσα. Ωστόσο μετά την παραλαβή των σταφυλιών από τα αμπέλια εξαφανίστηκε. Το γεγονός συγκλονίζει την τοπική κοινωνία όχι μόνο του Τυρνάβου, αλλά και ευρύτερα, αφού και στο παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια κρούσματα και μάλιστα όχι από αγνώστους εμπόρους, αλλά και από εμπόρους που χρόνια είχαν συναλλαγές στην περιοχή, αλλά κάποια στιγμή έριξαν «κανόνι» και εξαφανίστηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση οι περίπου είκοσι σταφυλοπαραγωγοί ψάχνουν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο έμπορο, για να πάρουν τα χρήματά τους.

Τέλος συνδικαλιστές αγρότες του Δήμου Τυρνάβου συμβουλεύουν τους συναδέλφους τους να είναι προσεκτικοί στις συναλλαγές τους με εμπόρους ή «εμπόρους» και να προσέχουν σε ποιους δίνουν τα προϊόντα τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass