Συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτα στην Αγιά

Για όρθιους σε μπαρ και μουσική στη διαπασών

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2021 15:00

Άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες «καμπάνες» για τους όρθιους σε μπαρ. Λίγες μέρες μετά την επιβολή των νέων μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων κορονοϊού, άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα πρόστιμα και λουκέτα σε  επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.

Ξημερώματα Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, ο πέλεκυς έπεσε βαρύς αφού σε έλεγχο αστυνομικών του ΑΤ Αγιάς, συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού καταγράφηκαν  να παρευρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, πέραν των καθήμενων πελατών, ακόμη -30- όρθιοι.
Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος ανεστάλη για 7 ημέρες.
Σε δεύτερη περίπτωση στην ίδια περιοχή τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης για διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων και των θαμώνων παρακείμενων καταστημάτων με μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.
Αναλυτικότερα, συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων (υγειονομικές διατάξεις κ.λπ.). Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.473 έλεγχοι, εκ των οποίων 164 έλεγχοι καταστημάτων  και συνελήφθησαν 5 άτομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass