Κηδεύτηκε ο Νίκος Παπαϊωάννου

Ανακοινώσεις για τον θάνατο του διακεκριμένου συμπολίτη, από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2021 16:10

Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο, παρουσία δεκάδων φίλων και συντρόφων του , ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς, αρχιτέκτονας Νίκος Παπαϊωάννου.


Ανακοινώσεις για τον αδόκητο θάνατο και την πολύτιμη προσφορά του διακεκριμένου συμπολίτη, επιστήμονα και οικογενειάρχη στην τοπική κοινωνία τις τελευταίες δεκαετίες- που πέθανε ξαφνικά το Σάββατο στο εξοχικό του στο Πολυδένδρι, σε ηλικία 79 ετών- εξέδωσαν ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Νίκου Παπαϊωάννου.
Ο εκλιπών υπήρξε για πολλές δεκαετίες ένας ενεργός πολίτης, συνεπής και επίμονος αγωνιστής για την Αριστερά και τη Δημοκρατία. Ταγμένος στους κόλπους της Ανανεωτικής Αριστεράς, μέσα από το ΚΚΕ Εσωτερικού, την ΕΑΡ και τον Συνασπισμό, αγωνίστηκε για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, τις δύο κόρες και τους οικείους του.ΤΟ ΚΚΕ
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Θεσσαλίας του ΚΚΕ αναφέρει:
Η ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη συντρόφισσα Στέλλα Φουντουλάκη, για τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, Νίκου Παπαϊωάννου, καθώς και στις συντρόφισσες Κέλλυ και Χαρούλα και στις οικογένειές τους.
Επίσης, το Τμήμα Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη συντρόφισσα Κέλλυ Παπαϊωάννου για την απώλεια του πατέρα της Νίκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass