«Εβραζε» και χθες η Λάρισα

«ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ» Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ -ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2021 15:06

Συνθήκες καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών και έντονο αίσθημα

δυσφορίας επικρατούσε και χθες στη Λάρισα, ενώ περαιτέρω αισθητή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία τη νέα εβδομάδα. Υψηλές θερμοκρασίες ωστόσο επικρατούσαν και στις παραλιακές περιοχές του νομού, όπου οι Λαρισαίοι έσπευσαν για την αναζήτηση δροσιάς. Σήμερα η θερμοκρασία στη Λάρισα αναμένεται να κυμανθεί στους 41 βαθμούς, ενώ αύριο προβλέπεται να φθάσει τους 43 - 44 βαθμούς Κελσίου.
Πάντως καθώς το έντονο κύμα καύσωνα επιμένει, ιδιαίτερα θερμά καθίστανται τα αστικά κέντρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, τόσο λόγω της μεγάλης θερμοχωρητικότητας των υλικών όσο και λόγω του φαινομένου της αστικής θερμικής νησίδας. Οι υψηλές ελάχιστες θερμοκρασίες οδηγούν στην αύξηση του αισθήματος δυσφορίας, προκαλώντας δυσμενείς συνθήκες για τους πολίτες...
ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ
 Λόγω των συνθηκών αυτών και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση των πολιτών σε κίνδυνο, ανακοινώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι για τυχόν ανάγκες των συμπολιτών μέχρι και την Πέμπτη 5 Αυγούστου (από 10:00 έως 20:00): Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Β’ ΚΑΠΗ (Τέρμα Λαγού και Κρανώνος). Στέκι Αγίου Νικόλαου (Ασκληπιού 68). Από τον Δήμο Λαρισαίων υπογραμμίζεται επίσης η ανάγκη τήρησης των προτεινόμενων από την ιατρική κοινότητα, μέτρων αυτοπροστασίας από τον καύσωνα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass