Μαζική δηλητηρίαση 9 σκύλων με φόλες

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΗ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2021 21:39
Δύο μόλις ώρες νωρίτερα τα σκυλιά κέρδιζαν τα χάδια  μιας φιλόζωης Ολλανδέζας που βρέθηκε στα Μεσάγγαλα. Φανταστείτε την έκπληξη και την οργή της,  όταν αργότερα τα βρήκε νεκρά στον δρόμο. Δύο μόλις ώρες νωρίτερα τα σκυλιά κέρδιζαν τα χάδια μιας φιλόζωης Ολλανδέζας που βρέθηκε στα Μεσάγγαλα. Φανταστείτε την έκπληξη και την οργή της, όταν αργότερα τα βρήκε νεκρά στον δρόμο.

Μετά τη δηλητηρίαση 7 αδέσποτων σκύλων προχθές βράδυ στα Μεσάγγαλα από φόλες, δύο πολίτες ο ένας εκ των οποίων ιδιοκτήτης δεσποζόμενου σκύλου -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- κατέθεσαν προχθές μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών για τη θανάτωση των σκυλιών με

τον συνολικό αριθμό των δηλητηριασμένων σκύλων να ανέρχονται σε εννέα.
Όπως είναι γνωστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στην οδό Χασίων, στα Μεσάγγαλα του Δήμου Τεμπών βρέθηκαν δηλητηριασμένα επτά αδέσποτα σκυλιά.
Τα σκυλιά θανατώθηκαν προφανώς από δηλητηριασμένη τροφή (φόλα), αλλά για την ακριβή αιτία του θανάτου, με εισαγγελική εντολή και για την προστασία της δημόσιας υγείας -με δεδομένο ότι μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο και με υψηλές θερμοκρασίες- ορίστηκε το περασμένο Σάββατο ιδιώτης κτηνίατρος προκειμένου να διενεργήσει πραγματογνωμοσύνη.
Την ίδια ημέρα ο Δήμος Τεμπών περισυνέλεξε τα νεκρά ζώα και τα μετέφερε στο ιδιωτικό κτηνιατρείο, ενώ από το Α.Τ. Τεμπών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κακούργημα σύμφωνα και με τη νομοθεσία περί ζωοκτονίας.
Προχθές Κυριακή ωστόσο μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών δύο παραθεριστές στην περιοχή, ένας 37χρονος Λαρισαίος και μία 65χρονη φιλόζωη Λαρισαία υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων για τη δηλητηρίαση δύο ακόμα σκύλων από φόλες που έριξαν άγνωστοι τις προηγούμενες ώρες, εκτιμάται στην περιοχή του ναού της Αγίας Παρασκευής.
Με αποτέλεσμα να θανατωθεί ο δεσποζόμενος σκύλος του 37χρονου, αλλά και ένας ακόμα αδέσποτος σκύλος, τον οποίο περισυνέλεξε συνεργείο του Δήμου Τεμπών προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη από κτηνίατρο για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass