Καπνός και στάχτες από την Εύβοια στον ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2021 19:00

Έντονη οσμή καμένου και ένα απόκοσμο σκηνικό «σκέπασε» το σύνολο του ν. Λάρισας από χθες νωρίς το πρωί, δημιουργώντας ερωτηματικά σε πολίτες για το πού έχει πιάσει φωτιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι όλο αυτό το νέφος, προερχόταν από τη μεταφορά καπνού από τις πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας.


Ένα τεράστιο πέπλο, με τη βοήθεια των ανέμων, είχε καλύψει τη Λάρισα και πολλές άλλες περιοχές του νομού Λάρισας, όπως τα Φάρσαλα (φωτ.), τη Σπηλιά Κισσάβου και την Ελασσόνα, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους που αναρωτιόντουσαν, εάν έχει εκδηλωθεί κάποια πυρκαγιά στον νομό τηλεφωνώντας σε αστυνομία και πυροσβεστική για να ενημερωθούν. Αντίστοιχες κλήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» δέχθηκαν τα κέντρα επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και της Π.Υ. σε Τρίκαλα και Πιερία και ειδικότερα στα όμορα παράλια όπου δημιουργήθηκε η ψευδής εντύπωση ότι κάπου εκδηλώθηκε φωτιά.
Η απάντηση ότι όλο αυτό προέρχεται από την καταστροφική πυρκαγιά που έχει πλήξει την Εύβοια και το πανέμορφο πευκοδάσος που είχε το βόρειο τμήμα της, άφηνε άφωνους τους περισσότερους για το μέγεθος της καταστροφής που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα.
Γ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass