Εκδίδονται τα Πρακτικά του Ζ’ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνου-Ρήγα»

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2021 15:07

Στο στάδιο της έκδοσης βρίσκεται ο τόμος των Πρακτικών του Ζ’ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνου-Ρήγα», που είχε διοργανωθεί με επιτυχία τον Οκτώβριο του 2017 στο Βελεστίνο με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του

Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στον πολυσέλιδο τόμο των 1.000 σελίδων των Πρακτικών θα περιληφθούν οι ανακοινώσεις που παρουσιάστηκαν Ζ’ Διεθνές Συνέδριο. Για τη φυσιογνωμία και το έργο του Ρήγα Βελεστινλή περιλαμβάνονται 36 μελέτες, για το νεότερο Βελεστίνο 16 και για τις αρχαίες Φερές 9 ανακοινώσεις. Επί πλέον περιλαμβάνονται και 2 εισηγήσεις για το έργο του συμπατριώτη από το Μεγάλο Μοναστήρι καθηγητού Νεοελληνικών Σπουδών στο Στρασβούργο Αστέριο Αργυρίου, καθώς και το συγγραφικό του έργο για το οποίο και τιμήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Ζ’ Συνεδρίου από την Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα.
Με την έκδοση του τόμου των Πρακτικών του Ζ ‘Διεθνούς Συνεδρίου, θα αναγγελθεί η διοργάνωση του Η’ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας» κατά το χρονικό διάστημα 7-9 Οκτωβρίου του 2022 στη γενέτειρα του Ρήγα, το Βελεστίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass