Στήνουν κάλπες στις γαλάζιες οργανώσεις

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ Ν.Δ. - ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2021 21:00

Ρεπορτάζ: Γ. Ρούστας

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη

των νέων τοπικών οργανώσεων στη ΝΔ, καθώς με έγγραφό του προς τους προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών, ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στ. Κονταδάκης ενημερώνει τους προέδρους ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ για την ημερομηνία και τους ζητά να καθορίσουν τους χώρους διεξαγωγής των εκλογών (εκλογικά κέντρα) στους οποίους θα διεξαχθεί η ψηφοφορία, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα και στη συνέχεια να αποσταλούν συγκεντρωτικά στοιχεία για τον νομό στο mail της Γραμματείας Οργανωτικού, το αργότερο ως και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. Για τη διευκόλυνση των τοπικών στελεχών, η Γραμματεία Οργανωτικού απέστειλε πίνακα με τους χώρους όπου διενεργήθηκαν οι προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές.
Να σημειωθεί ότι στις επικείμενες εκλογές θα στηθούν τρεις κάλπες, μία για την εκλογή της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ), μία για την τοπική ΔΗΜΤΟ και μία για τους συνέδρους, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί μέσα Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2018, ως εκλογικό κέντρο στη Λάρισα είχε χρησιμοποιηθεί το 4ο Λύκειο, ενώ στην επαρχία χρησιμοποιήθηκαν τα γραφεία των τοπικών κομματικών οργανώσεων και πρώην Δημαρχεία. Τότε είχε επικρατήσει ο Χρήστος Καπετάνος του Ηλία Σουφλιά, με ποσοστό 61,4% έναντι 34,2%. Όπως είναι γνωστό ο Χρήστος Καπετάνος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς έχει βάλει πλώρη για τη Βουλή. Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το αντίπαλον δέος. Να σημειωθεί ότι η ρυθμιστική εγκύκλιος του κόμματος για τις διαδικασίες εκλογικές του Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί μετά τη ΔΕΘ. Αμέσως μετά, θα οριστεί η εφορευτική επιτροπή, η οποία εκεί θα τρέξει τις διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα θα πάψει η θητεία της σημερινής ΝΟΔΕ. Άγνωστο παραμένει και το κόστος έκδοσης της κομματικής κάρτας, προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στις εκλογές (το 2018 ήταν 12 ευρώ).

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass