Πότε θα αποκτήσει το κτίριο που του αξίζει;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΔ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 15:56

Το ζήτημα της στέγασης του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ) φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου, με

σχετική ερώτηση.
«Οι σημερινές προκάτ υποδομές που στεγάζεται το σχολείο είχαν προταθεί ως προσωρινή λύση, ώσπου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου κτιρίου. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε. Και τα παιδιά παραμένουν σε αυτές τις μικρές προκατ αίθουσες που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Πότε, επιτέλους, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το καινούριο κτίριο του Ειδικού Σχολείου ΔΑΔ;», σημειώνει η κ. Καραλαριώτου.
Να σημειωθεί ότι η ερώτηση κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» στο Ειδικό Σχολείο για παιδιά με ΔΑΔ, για την τέλεση του αγιασμού και την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η κ. Καραλαριώτου έγινε αποδέκτης προβληματισμών των διευθυντών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου (ΔΑΔ) τόσο για την έλλειψη στέγασης μέρους της αυλής, ώστε να μπορούν τα παιδιά να κάνουν διάλειμμα όταν βρέχει, όσο και για τη μη ικανοποίηση του αιτήματος για δύο πρόσθετα κοντέινερ, που θα δώσουν τη δυνατότητα να επιτελείται η διδακτική διαδικασία πιο άνετα. Ωστόσο, το κρισιμότερο ζήτημα είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου, σύγχρονου και προσαρμοσμένου στις ανάγκες των παιδιών με ΔΑΔ σχολικού κτιρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass