ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γεώργ. Επιτήδειος: «Στις επόμενες εκλογές θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2014 14:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:40

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

«Ο πραγματικός νικητής των εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή! Παρά τον πόλεμο που δέχεται, κατόρθωσε να ανταποκριθεί σε όλες τις βαθμίδες των εκλογών και επισημοποιήσαμε και με τη βούλα πως τα μέλη μας δεν είναι σε κάποιο περιθώριο, αλλά ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών». Αυτό, υποστήριξε, ανάμεσα στα άλλα, ο ευρωβουλευτής της «Χρυσής Αυγής» κ. Γεώργ. Επιτήδειος, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Χ.Α. στην Ελασσόνα.

Ο ευρωβουλευτής κ. Επιτήδειος, αρχικά ευχαρίστησε θερμά τους Ελασσονίτες και όχι μόνο που τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάνοντας αναφορές στο πολύ σημαντικό γεγονός που αποτελεί η εκπροσώπηση μιας χώρας στην Ευρωβουλή, όπου λαμβάνονται καίριες αποφάσεις για την Ελλάδα, αλλά και «στο βρόμικο πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το καθεστώς».

«Πραγματική δύναμη αντιστάσεως σε αυτή τη λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα είναι η Χ.Α. και στις ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Άλλωστε, βλέπετε και μόνοι σας ότι το πολιτικό θερμόμετρο είναι όπως ακριβώς και το πραγματικό θερμόμετρο του καλοκαιριού... με υψηλές θερμοκρασίες», επισήμανε, χαρακτηριστικά, ο ευρωβουλευτής της Χ.Α.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον εμπορικό αποκλεισμό που έθεσε η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα μας, του οποίου οι συνέπειες θα είναι σε μεγάλο βαθμό αισθητές για τον ελληνικό λαό, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει «ακέραιες τις ευθύνες στη συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, η οποία κινείται σε εξαιρετικά επικίνδυνα για την πατρίδα μας όρια».

Ακόμη, ο κ. Γ. Επιτήδειος κατήγγειλε «τα εξοντωτικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, που στην κυριολεξία έχουν γονατίσει τους Έλληνες», κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στο επίκαιρο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, «που αποτελεί την 5η φάλαγγα εις βάρος της χώρας μας, εν μέσω του διεθνούς Τζιχάντ που έχουν κηρύξει».

Ολοκληρώνοντας, ο ευρωβουλευτής κ. Γ. Επιτήδειος μίλησε για την ανάγκη στήριξης από την πολιτεία του αγροτικού κόσμου, «που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας, σε συνδυασμό με τον τουρισμό, καθώς και στη δημιουργία ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, που σε δύσκολους και κρίσιμους καιρούς θα κληθούν να διασώσουν την τιμή της χώρας και του έθνους».

Μετά τη συγκέντρωση στο κέντρο «Λημέρι» της Ελασσόνας, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε τις επισκέψεις του στην Κρανέα και στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας (...η Χ.Α. είχε την «πρωτιά» σε ψήφους), όπου μίλησε σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass