ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Εκδηλώσεις για ανακύκλωση και κυκλοφοριακή αγωγή

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2021 15:17

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Τεμπών ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη, με δραστηριότητες σε Μακρυχώρι και Πυργετό.


Γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά στην πρώην Τράπεζα Πειραιώς, όπου τους περίμενε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου και το ΚΔΑΠ Dream Kids, για ένα απόγευμα γεμάτο δραστηριότητες με θέμα την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον. Οι δημιουργίες από τους μικρούς καλλιτέχνες ήταν πολλές και εξαιρετικής αισθητικής, ενώ ο δήμαρχος κ. Μανώλης συνεχάρη όλα τα παιδιά για τις δημιουργίες τους και τους απένειμε αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, μια προσφορά του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.
Την ίδια μέρα το απόγευμα, γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική πλατεία) στο Μακρυχώρι, όπου τους περίμενε ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού-Καραπάνου και το ΚΔΑΠ «Ο Κήπος».
Οι υπεύθυνες του ΚΔΑΠ είχαν μετατρέψει την πλατεία σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ με τις δραστηριότητες που προγραμμάτισαν ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν εκεί με τα ποδήλατα και τα πατίνια τους. Από τις δραστηριότητες της ημέρας, ξεχώρισαν το θεατρικό παιχνίδι με θέμα «Άνθρωπος και Τροχός», πώς πρέπει να κινούμαστε με ασφάλεια στον δρόμο είτε είμαστε πεζοί είτε με όχημα, αλλά και η φύτευση καλλωπιστικών φυτών στα παρτέρια της πλατείας. Ο κ. Μητσογιάννης απηύθυνε χαιρετισμό στους μικρούς φίλους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, ενώ δεν δίστασε να πάρει μέρος και ο ίδιος στα δρώμενα. Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες αναμνηστικά συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας προσφορά του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass