«Μηνύματα ζωής από τον κ. Ιερώνυμο»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2021 15:03

«Η Επιστημονική Ιατρική Κοινότητα της Π.Ε. Λάρισας στέκεται στο πλευρό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμου στη μεγάλη του προσπάθεια να στείλει μηνύματα ζωής και όχι σκοταδισμού προς όλους τους συμπολίτες μας» δηλώνει ο πρόεδρος

του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνος Γιαννακόπουλος και σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα προχθές στον Άγιο Αχίλλιο αναφέρει:
«Το υψηλό επίπεδο μόρφωσής του, αλλά και η σύγχρονη θρησκευτική του κουλτούρα τον οδήγησαν στον ορθό δρόμο του διαχωρισμού της αντιμετώπισης της πανδημίας και του εμβολιασμού από τη θρησκεία.
Δυστυχώς όμως ορισμένοι επικίνδυνα δογματικοί υποτιθέμενοι πιστοί και αυτόκλητοι θεματοφύλακες ιερών, πολιτειακών και επιστημονικών θεσμών, διακατεχόμενοι από Μεσαιωνικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, προσπαθούν να αμαυρώσουν το θεάρεστο έργο του, που ως κεντρικό στόχο έχει τη σωτηρία της ζωής, ψυχική και σωματική.
Οι προκλητικές επιθέσεις εναντίον του, φραστικές και μη, πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Η διαφορετικότητα των απόψεων δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης και σε μια προσβολή της προσωπικότητας των θρησκευτικών, πολιτικών και επιστημονικών ηγεσιών μας και όποιες προσπάθειες κατατρομοκράτησή τους θα πέσουν στο κενό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass