Νεκρός σε τροχαίο 55χρονος ποδηλάτης

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2014 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:43

 

Ένας 55χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα, το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα ποδηλάτη, τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα.

Ο 55χρονος Σταμάτης Νίκ. Μπαξεβάνος έχασε τη ζωή του, στη 1 το μεσημέρι όταν το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε συγκρούσθηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος Λαρισαίος ο οποίος και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 4ο χλμ της οδού Λάρισας – Κοζάνης, κοντά στον πύργο Χαροκόπου, στο ύψος του φωτεινού σηματοδότη με τις νέες Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, όπου ζούσε ο άτυχος 55χρονος. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, την ώρα του ατυχήματος δεν λειτουργούσε ο σηματοδότης ενώ από την προανάκριση του Τμήματος Τροχαίας θα επιβεβαιωθεί αν όντως, ποδήλατο και επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούσθηκαν ενώ βρισκόταν στο ίδιο ρεύμα προς Λάρισα.

Από τη σύγκρουση αλλά και από την πτώση που ακολούθησε, ο 55χρονος τραυματίσθηκε τόσο σοβαρά, που όταν έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο Λαρισαίο που έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, προτού καν μεταφερθεί στο  Νοσοκομείο.

 Με αφορμή το δυστύχημα, από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «το μεσημέρι στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Ο οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass