ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ

Πολεμιστής στην πρώτη γραμμή ο Θ. Νασιακόπουλος!

Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: «ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ»

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:45

 

 

 

«Πολεμιστής στην πρώτη γραμμή...», δήλωσε χθες κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας για την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Κιλελέρ, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, με τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Κομήτσα να δηλώνει επίσης ότι θα βρίσκεται καθημερινά κοντά του με συνεργατικό πνεύμα, αλλά όχι στείρα αντιπολίτευση.

Ειδικότερα, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του  Δήμου Νίκαιας, η έναρξη της τελετής έγινε με αγιασμό, ακολούθησε η ορκωμοσία των νέων αιρετών της δημοτικής αρχής, εκτός του εκπροσώπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Βασ. Σταμουλάκη, που έδωσε ξεχωριστό πολιτικό όρκο στο πλαίσιο της εκδήλωσης και ακολούθως χαιρετισμούς απηύθυναν ο νυν και πρώην δήμαρχος Κιλελέρ.

Ο νέος δήμαρχος κ. Νασιακόπουλος, κατά την ομιλία του, ανάφερε: «Αυτή η δημοτική αρχή έρχεται να δημιουργήσει. Έρχεται να ενώσει. Έρχεται να συνεργαστεί με όλες και όλους τους άξιους, τους ικανούς, τους δημιουργικούς και γενικά με το σύνολο των πολιτών του δήμου μας» και διαβεβαίωσε «θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε στην επόμενη πενταετία να έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους, για τους αγρότες, για τις γυναίκες, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για όσους αδικούνται και υποφέρουν μη μπορώντας να ανατρέψουν τη σημερινή οικονομική κατάσταση».

Δήλωσε δε ότι: «Πρώτα απ' όλα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και μετεκλογικά ότι η πρώτη απόφαση που πήραμε ως δημοτική ομάδα ήταν η θέσπιση δύο πενταετιών για τη δημοτική αρχή. Θα τηρήσουμε την απόφαση μας και θα επιδιώξουμε αυτό να θεσμοθετηθεί από την κεντρική εξουσία. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε λύση σε σοβαρά ζητήματα όπως είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, το πόσιμο νερό, η αποχέτευση στους μεγαλύτερους οικισμούς, το αρδευτικό και η αγροτική οδοποιία. Επιπλέον, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε έμφαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, να στηρίξουμε τις πολιτιστικές δράσεις, να αναβαθμίσουμε το ρόλο των ΚΑΠΗ, και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας.  Είμαστε αποφασισμένοι, για αυτά τα κορυφαία ζητήματα, να διεκδικήσουμε τους απαραίτητους πόρους και να δώσουμε λύση μέσα στην πενταετία που θα ασκούμε τη διοίκηση του δήμου.

Η  καθημερινή επαφή με όλους τους πολίτες, η ανοιχτή πόρτα του γραφείου του δημάρχου, το άνοιγμα των δημαρχείων στις πρώην δημοτικές ενότητες, η διαρκής επικοινωνία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων  και η καθημερινή παρουσία μας στα χωριά  αποτελούν τις βασικές αρχές λειτουργίας του δήμου μας.

Υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με πρωτόγνωρο ζήλο. Ο αγώνας είναι κοινός και σε αυτόν θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι.

Καλούμε ειδικά τους νέους, το μέλλον του τόπου μας, να έρθουν κοντά μας και να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Αν αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας, στο τέλος της πενταετίας όλες και όλοι θα υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι ζούμε σε έναν σύγχρονο και δυναμικό δήμο ο οποίος απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες.

Η εκλογική διαδικασία, κορυφαία εκδήλωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, δημιουργεί τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες με σαφώς θεσμοθετημένους ρόλους. Είναι βέβαιο ότι δεν αρμόζουν η αλαζονεία και οι εγωιστικές συμπεριφορές σε περίπτωση εκλογικής νίκης αλλά ούτε η πικρία, η στείρα αντιπολίτευση και ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.  Αυτό που επιβάλλεται είναι να σταθούμε  όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουμε το θεσμικό ρόλο που μας ανατέθηκε από τον κυρίαρχο λαό».

Ο κ. Νασιακόπουλος ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την εκλογή του και υποσχέθηκε: «Δηλώνω δε ενώπιον σας ότι  πλέον βρίσκομαι πολεμιστής στην πρώτη γραμμή.  Εσείς με καθοδηγείτε, εσείς με το αλάνθαστο ένστικτό σας μου δείχνετε το δρόμο».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Ρίζος Κομήτσας, κατά την ομιλία του ανάφερε ότι «Από το 1987 μέχρι σήμερα στόχος μου είναι να συμβάλλω για το καλό του τόπου μου και αυτό το πνεύμα προσπάθησα που μεταλαμπαδεύσω σε όλους τους συνεργάτες μου, μας διακατείχε. Δεν ταιριάζει σε μας η στείρα αντιπολίτευση και η άρνηση. Οδηγός στις ενέργειές μας θα είναι το καλό του τόπου και αυτό προϋποθέτει  και την ανάλογη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής. Παραδίδουμε ένα δήμο νοικοκυρεμένο και αξιοπρεπή...

 

Βάλαμε το δήμο σε κάποιες ράγες για να κινηθεί σε αναπτυξιακή πορεία, η οποία χρειάζεται συνεργατικό πνεύμα και σύγκλιση απόψεων.

Θα είμαι καθημερινά κοντά στο δήμαρχο και του εύχομαι δύναμη υγεία και αντοχές...».

Τέλος ο εκπρόσωπος της «Λαικής Συσπείρωσης» κ. Βασ. Σταμουλάκης, σε χαιρετισμός του ανάφερε μεταξύ άλλων ότι: «Θα αγωνιστούμε για την υγεία των συνδημοτών μας και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα  τους. Δεν θα χαριστούμε σε ιδιοτέλειες».

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημ. ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Χρ. Αλεξόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς, εκπρόσωπος του περιφερειακού αστυνομικού τμήματος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οργανώσεων, συλλόγων  και πλήθος δημοτών.

 

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass