Ο καρκίνος «πάγωσε» το χαμόγελο της Βάσως!

«ΕΦΥΓΕ» 34ΧΡΟΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΣΣΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2021 15:47

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Συγκίνηση και θλίψη χθες στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας όταν «απλώθηκε» στην τοπική κοινωνία το κακό «μαντάτο» του θανάτου 34χρονης Ελασσονίτισσας.


Πρόκειται για τη Βάσω Κ. Λάκου, θυγατέρα της γνωστής οικογένειας Βορειοηπειρωτών Κώστα και Ελπινίκης (Νίκης) Λάκου, που εδώ και 31 χρόνια διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και στην περιοχή. Το ζευγάρι των βιοπαλαιστών Ελασσονιτών έχει άλλες δύο κόρες, παντρεμένες.
Η σύντομη «περιπέτεια» υγείας της άτυχης Βάσως, που το τελευταίο διάστημα ζούσε και εργαζόταν τους καλοκαιρινούς μήνες (σε τουριστικές επιχειρήσεις) στα Δωδεκάνησα (Κω και Ρόδο), ξεκίνησε μόλις το φετινό καλοκαίρι όταν ύποπτα «καμπανάκια» την οδήγησαν να σπεύσει για εξετάσεις, που έδειξαν σοβαρό πρόβλημα υγείας (…καρκίνο), επικεντρωμένο στον εγκέφαλο!
Παρά τον προσωπικό της «αγώνα» και την ολιγόμηνη δύσκολη και απρόσμενη «μάχη» που έδωσαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί της, το τελευταίο δεκαήμερο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και δυστυχώς κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν.
Η άτυχη 34χρονη που έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Ελασσόνα, σπουδάζοντας στη συνέχεια Διεθνείς και Δημόσιες Σχέσεις (στην Κεφαλονιά), ήταν άτομο «διαμάντι», δραστήρια, με υποδειγματικό χαρακτήρα, κοινωνική, χαμογελαστή και ζωντανός άνθρωπος, πρόσχαρη, δοτική, ευγενική, φιλότιμη, με πολλές ευαισθησίες.
Αφήνει πίσω τους γονείς της Κώστα και Ελπινίκη, τις αδελφές της Χρύσα και Άννα με τις οικογένειές τους και τέσσερα ανίψια.
Φυσικό ήταν ο απρόσμενος θάνατός της να «παγώσει» δεκάδες φίλους και συμμαθητές της στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, που θα περιμένουν πια…μάταια να ξαναδούν τη χαμογελαστή και πρόσχαρη Βάσω στα «στέκια» της πόλης.
Η σορός της μεταφέρεται σήμερα το πρωί στη Χειμάρρα της γειτονικής Αλβανίας, όπου η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass