Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον προστάτη της, Αγιο Αρτέμιο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 15:30

Τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο τίμησαν χθες αστυνομικοί στο πλαίσιο εκδηλώσεων που καθιερώθηκαν από την Πολιτεία ως η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τελέσθηκαν υπό την αιγίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.


Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Λάρισα κορυφώθηκαν χθες το πρωί με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λαρισας σεβ. Ιερώνυμου, ενώ την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ανέγνωσε ο προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας, Π. Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστ. Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Χρ. Σιμούλης, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες, Νικ. Λιούπας και Χρ. Καλομπάτσιος, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Θεμ. Μπουρολιάς, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Πέτρ. Δεμέστιχας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, Ευάγ. Φαλάρας, ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Γ. Δοδοντσάκης, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, Ηλ. Καμπελής, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ο επίτιμος επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. Χρ. Φράγγος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, Χρ. Καλούσιος, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Ηλ. Αναγνώστου, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε», Γ. Μιχαλόπουλος, πρώην γενικοί και αστυνομικοί διευθυντές Λάρισας, απόστρατοι καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass