Κάλπες για όλα τα γαλάζια κομματικά όργανα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΣΤ. ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ *ΗΛ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ: «ΓΙΑΤΙ ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 16:00
Ο Ζ. Γρηγορίου με τον γραμματέα της ΝΔ Γ. Στεργίου στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα Ο Ζ. Γρηγορίου με τον γραμματέα της ΝΔ Γ. Στεργίου στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τους δύο υποψηφίους προέδρους για τη Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή (ΔΕΕΠ) ΝΔ Λάρισας, με τους κυρίους Ζ. Γρηγορίου και Ηλ. Σουφλιά να πραγματοποιούν συνεχείς επαφές με κομματικά στελέχη.


Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή θα προσέλθουν στις κάλπες 3.827 μέλη της ΝΔ στον νομό, για να εκλέξουν εκτός από τον νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τις νέες Δημοτικές Οργανώσεις (ΔΗΜΤΟ) και τους συνέδρους.
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Ο ΖΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου με τον γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιο Κονταδάκη, θα στηθούν κάλπες παντού, ακόμη και αν εκλέγονται όλοι στα κομματικά όργανα. Επομένως οι γαλάζιοι ψηφοφόροι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να ψηφίσουν εκτός από τον πρόεδρο της νέας ΔΕΕΠ και για τα 13 μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και για τις 7 ΔΗΜΤΟ του νομού, στις οποίες εκλέγονται όλοι, όπως και για συνέδρους. Επίσης ο Λαρισαίος αρχιτέκτων-μηχανικός συναντήθηκε και με τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργο Στεργίου, και συζήτησαν για τις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών και το κλίμα που πρέπει να κυριαρχήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι ο νέος ρόλος της ΔΕΕΠ θα είναι κομβικός και καθοριστικός, καθώς θα χειριστεί τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, αλλά κι αυτές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τόνισαν δε την αναγκαιότητα, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο να ξαναγίνει «γαλάζιος» ο Δήμος Λαρισαίων.
ΗΛ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΔ...
Στο μεταξύ, με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας, Ηλίας Σουφλιάς, εξηγεί γιατί κατέρχεται υποψήφιος για την προεδρεία του κομματικού οργάνου στον νομό, τονίζοντας ότι στόχος του είναι η σύνθεση πείρας και γνώσης με τη νεανική ορμή.
Αναλυτικότερα η δήλωση Σουφλιά: «Η Νέα Δημοκρατία διανύει το 47ο έτος λειτουργίας της υπηρετώντας τη χώρα κάτω από ένα σαφές ιδεολογικό πλαίσιο που προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του ελληνικού λαού και τον προσανατολισμό της χώρας. Μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ αναφέρει: Ότι θα θεωρεί πάντα όλους τους Έλληνες όχι μόνο ίσους απέναντι των νόμων, αλλά και με ίσα δικαιώματα απέναντι των βιωτικών ευκαιριών και των δυνατοτήτων που διανοίγει ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός βίος. Ότι θα αφιερώσει όλες τις δυνάμεις -την πείρα, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό των παλαιότερων και των νεότερων στελεχών- για την ταχύρρυθμη ανάπτυξη της Ελλάδος σε όλους τους τομείς. Ότι θα ανανεώνεται διαρκώς από τις νέες δυνάμεις της χώρας, τις οποίες θεωρεί πάντα προνομιούχες, γιατί εμφανίζουν αμεσότερα τον παλμό της εποχής μας. Από το 1976 τον Νοέμβριο αποδέχτηκα τις ιδεολογικές αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρέτησα άδολα την παράταξη πάντα ως εκλεγμένος και στην πρώτη γραμμή από τα εφηβικά χρόνια όταν ήμασταν μόνο 17 άτομα στις παν μαθητικές συγκεντρώσεις των 250 ατόμων. Υπηρέτησα αδιάκοπα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τη Νέα Δημοκρατία κάτω από την ηγεσία όλων των προέδρων, από τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Καραμανλή έως και σήμερα με αρχηγό και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόεδρος ΜΑΚΙ Λαρίσης 1977, γραμματεία μαθητικού ΝΕ ΟΝΝΕΔ 1979, Ιδρυτικό μέλος ΤΕ ΝΔ Λυών Γαλλίας. Εκλεγμένος σύνεδρος στο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ εξωτερικού στη Φρανκφούρτη (Γερμανία), σύνεδρος στο 1ο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ τον Μάρτιο του 1987, συμμετοχή στα περισσότερα συνέδρια της ΝΔ...
45 χρόνια μετά αισθάνομαι έτοιμος και ώριμος να υπηρετήσω τον ιδεολογικό μας χώρο, τον νομό μου και τη χώρα μου από θέση του πρόεδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο όπου οι συγκυρίες δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών και ακόμα περισσότερο την λειτουργία της χώρας. Στην τριετή θητεία που έρχεται οι προκλήσεις για τις κομματικές οργανώσεις είναι πολλές.
Δηλώνω κατηγορηματικά προς τα μέλη και τους φίλους της φιλελεύθερης παράταξης ότι ακόμα μια φορά θα σταθώ μπροστά, πρώτος μεταξύ ίσων σε όλες τις εκλογικές προκλήσεις που αφορούν τις κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις, την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών, αλλά και τις ηγεσίες των επιμελητήριων και των επιστημονικών συλλόγων. Στόχος μου είναι η σύνθεση πείρας και γνώσης με τη νεανική ορμή.
Στόχος είναι η ανάδειξη νέας γενιάς στελεχών. Στόχος είναι η νίκη των ιδεών και των προσώπων που εκφράζουν τις ιδέες και τον λαό της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε μάχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass