Σε εξέλιξη τα έργα στη Ροδιά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2021 21:07

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που προκάλεσαν στη Ροδιά Τυρνάβου τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα, κυρίως στις υποδομές του χωριού. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία με τις αντίστοιχες του Δήμου Τυρνάβου, από την

πρώτη στιγμή επιχειρούν με μηχανήματα και προσωπικό. Η Περιφέρεια με τη συνδρομή δύο φορτωτών, δύο φορτηγών και μίας τσάπας, έδωσε έμφαση στον καθαρισμό των ρεμάτων, ενώ ο Δήμος Τυρνάβου για την αντιμετώπιση των γνωστών ελλείψεων προσωπικού στις Τεχνικές Υπηρεσίες επιστράτευσε προσωπικό και από την ΔΕΥΑΤ, το Αμαξοστάσιο και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και καθάρισε τον οικισμό.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κώστα Χρυσοβέργη «οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων Στέλιο Δημότσιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνδρομή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πρόσφατων πλημμυρικών φαινομένων. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο προσωπικό των δημοτικών μας υπηρεσιών, που υπερέβαλαν εαυτούς για να επανέλθει η κανονικότητα στο χωριό. Άψογη ήταν και η συνεργασία που είχαμε με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τις εργασίες επέβλεπαν οι αντιδήμαρχοι Α. Γιαννόπουλος, Χρ. Κατσαρός και Κ. Χρυσοβέργης, ενώ τα μηχανήματα παραμένουν στο χωριό για να αντιμετωπίσουν τυχόν νέα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Υπενθυμίζεται ότι και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος επισκέφτηκε, μετά το Δαμάσι και τη Ροδιά, παρουσία του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και του δημάρχου Τυρνάβου Γ. Κόκουρα, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των σχετικών εργασιών.
Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass