Απολογισμό Γάτσα στο Δ.Σ. ζητά η μείζων αντιπολίτευση

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2021 16:20

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του σώματος κ. Αθ. Ζιώγα 17 δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελασσόνας, παραθέτοντας μάλιστα και τις σχετικές υπογραφές.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ευαγγέλου επικαλούνται το άρθρο 95 του N. 3463/2006, και ζητούν να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης σημειώνεται ότι «ο δήμαρχος Ελασσόνας υποβαθμίζει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου επιλέγοντας να παρουσιάσει τον απολογισμό της διετίας που πέρασε σε εκδήλωση-φιέστα και όχι στο πολιτικό όργανο φοβούμενος την κριτική της αντιπολίτευσης».
Η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα πρόσφατα παρουσίασε το «έργο» της, σε μια σχεδόν αδειανή αίθουσα όπως άλλωστε αδειανές είναι και οι υποσχέσεις που έδωσε στον λαό της Ελασσόνας.
Θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά ότι ο κ. Γάτσας κρύβεται από τις υπόλοιπες παρατάξεις γιατί δεν έχει έργο, γιατί όλα τα έργα που υλοποιούνται αυτήν τη στιγμή στον Δήμο Ελασσόνας έχουν τη δική μας σφραγίδα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχθεί στο μέσον της θητείας του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass