ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ

Επικράτηση Ηλ. Σουφλιά στην κάλπη

Κέρδισε τις 6 ΔΗΜΤΟ *Νικητής στον Τύρναβο ο Ζ. Γρηγορίου *Αναμένονται τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψήφου * Ποιοι εκλέγονται στις ΔΗΜΤΟ, αγωνία για τους συνέδρους

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2021 21:30

Ο Ηλίας Σουφλιάς είναι ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών για τη Διοικητική Εκλογική Επιτροπή Περιφέρεια (ΔΕΕΠ-πρώην ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, καθώς στις κάλπες που στήθηκαν χθες σε όλο τον νομό επικράτησε του αντιπάλου του, Ζήση Γρηγορίου, σε μία αναμέτρηση στην οποία η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο.

Κι αυτό γιατί μέχρι τις 11:30 το βράδυ μπορεί ο κ. Σουφλιάς να προηγούνταν με 226 ψήφους και να κέρδιζε τις 5 από τις 7 ΔΗΜΤΟ (ο Ζ. Γρηγορίου επικράτησε στον Δήμο Τυρνάβου), ωστόσο αναμένονταν τα αποτελέσματα από την επαρχία Φαρσάλων (531 στην κάλπη), αλλά και τα αποτελέσματα των 600 στελεχών που ψήφισαν ηλεκτρονικά. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, έγινε γνωστό ότι στα 2 τμήματα των Φαρσάλων ο κ. Σουφλιάς συγκέντρωσε 257 ψήφους, έναντι 242 του Ζ. Γρηγορίου. Στον Δήμο Λαρισαίων, όπου η συμμετοχή ήταν μεγάλη (περίπου 2.000 άτομα) η διαφορά υπέρ του κ. Σουφλιά ήταν μόλις 10 ψήφοι. Αντιθέτως, ο ίδιος είχε σαφές προβάδισμα στους Δήμους Ελασσόνας και Κιλελέρ.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΔΕΕΠ
Αν και η εκλογική διαδικασία κύλησε ήρεμα και χωρίς προβλήματα, ωστόσο η καταμέτρηση των ψήφων ήταν δυσανάλογη, αφού στα Φάρσαλα σημειώθηκαν κάποιες αρρυθμίες, ενώ κανείς δεν γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι με τα διαδικτυακά αποτελέσματα. Παράταση αγωνίας για τους υποψήφιους για το συνέδριο, καθώς η σταυροδοσία τους αφέθηκε για το τέλος, οπότε τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα αργά το βράδυ. Μικρότερη αγωνία για τα 13 μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι εκλέγονται, αλλά δεν γνώριζαν τις επιδόσεις τους. Μεγαλύτερη θα είναι η αγωνία για τον 13ο στη σειρά, καθώς ο Ζ. Γρηγορίου δείχνει να πιάνει το 40% και να εκλέγεται στη ΔΕΕΠ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα πάρει τη θέση του τελευταίου στη σταυροδοσία ή θα είναι το 14ο μέλος, με την προϋπόθεση πάντα ότι θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων με τις ηλεκτρονικές ψήφους.

 

DHMTO_TYRNABOY.jpg

PLATYKAMPOS1.jpg

 

Η ΔΕΕΠ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ
Για τα εκλογικά αποτελέσματα για την προεδρία της πρώην ΝΟΔΕ Λάρισας, ο κ. Σουφλιάς επικράτησε οριακά στον Δήμο Λαρισαίων με 625 έναντι 615 του Ζ. Γρηγορίου, ενώ στον Δήμο Τεμπών ο κ. Σουφλιάς έλαβε 25 ψήφους έναντι 15 του κ. Γρηγορίου, στον Δήμο Ελασσόνας 216 έναντι 84, στον Δήμο Κιλελέρ με 183 έναντι 53 και στον Δήμο Αγιάς 45 έναντι 15. Αντίστοιχα, ο κ. Γρηγορίου επικράτησε στον Δήμο Τυρνάβου με 99 ψήφους έναντι 53 του κ. Σουφλιά.
ΔΗΜΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Εφορευτική Επιτροπή ξεκίνησε αργά το βράδυ την καταμέτρηση των ψήφων στη ΔΗΜΤΟ Λάρισας, στην οποία η Σοφία Ζαχαρή επανεξελέγη πρόεδρος, ενώ μέλη της τοπικής οργάνωσης εκλέγονται ανεξαρτήτως ψήφων οι κ.κ. ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΙΑΜΑΤΑ-ΜΠΟΥΤΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΧΑΥΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ.
ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου ψήφισαν 152 μέλη και ο νέος πρόεδρος Βασίλης Μάικος έλαβε 126 ψήφους. Την εννεαμελή επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Χριστ. Κατσαρός 84, Γ. Σακούτσιος 72, Λίταινας 49, Ν. Ρεβήσιος 43, Σιδηροπούλου 38, Πικρού Αμαλία 34, Λούτσος 30, Ζαρόγιαννου Ελ. 28, Ανδρεοπούλου 24.
Για τη Δ.Ε. της ΔΕΕΠ τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Γιαννόπουλος 148, Θώδας 39, Καλτσογιάννη 32, Κίτσης 32, Βλαχούλης 30, Γερογιώκας 14, Παπανικολάου 8, Κατσίδης 7, Αβρύθης 7, Τάτσης 7, Κωνστάντος 5 Γουμενόπουλος 4, Βόσιος 3.
ΔΗΜΤΟ ΤΕΜΠΩΝ
Ο Χρήστος Κίτσιος, ως ο μόνος υποψήφιος εξελέγη πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ Τεμπών, ενώ τα υπόλοιπα μέλη που εκλέχθηκαν είναι (με σειρά ψήφων): Βλάγκας Ιωάννης, Ρούπας Μιχάλης, Μπασδέκης Γεώργιος, Μαγαλιού-Καραπάνου Άννα, Γούλας Γρηγόριος, Περσάκης Ιωάννης, Κωστόπουλος Θεοφάνης. Στις εκλογές ψήφισαν 46 στην κάλπη και 5 ηλεκτρονικά.
ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Ο Δημήτρης Τσιάρας εκλέχθηκε εκ νέου στην προεδρία της ΔΗΜΤΟ Κιλελέρ, καθότι ο μοναδικός υποψήφιος με 271 ψήφους σε σύνολο ψηφισάντων 282, ενώ ως μέλη στην τοπική οργάνωση εκλέχθηκαν: ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 118, ΣΟΥΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 99, ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 72, ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 56, ΖΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 54, ΖΙΩΓΑ ΣΟΦΙΑ 47, ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 35, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 31, ΚΟΥΜΑΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 29.
Για τη Δ.Ε. της ΝΔ Λάρισας ψήφισαν 281 και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Καλτσογιάννη 199, Κωνστάντος 170, Κίτσιος 101, Γιαννόπουλος 98, Θώδας 89, Βλαχούλης 46, Κατσίδης 32, Τάτσης 32, Γερογιώκας 28, Γουμενόπουλος 18, Αρβυθάς 12, Βόσιος 12, Παπανικολάου 10.
Δηλώσεις Βουλευτών
«Συμμετέχουμε, σήμερα, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελούν γιορτή για τη Δημοκρατία και σηματοδοτούμε με την ψήφο μας την εμπιστοσύνη στα κομματικά μας όργανα, τα οποία από αύριο ανανεωμένα και ενωμένα, θα συνεχίσουν να χαράσσουν μία νέα αναπτυξιακή πορεία». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, προσθέτοντας: «Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με την κομματική μας βάση, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται, ανανεώνεται. Εκσυγχρονίζεται και δίνει ηλεκτρονικά τη δυνατότητα της ψήφου στα μέλη του. Ανανεώνεται, καθώς ολοένα και περισσότερα νέα στελέχη εγγράφονται στα μητρώα του κόμματος και γίνονται στρατιώτες σε μία παράταξη, που ακούει και σέβεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Θέλω να συγχαρώ όλους, όσους διοργάνωσαν μία άψογη εκλογική διαδικασία και τους υποψηφίους για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Συνέδριο του κόμματος, για να συναποφασίσουμε τις πολιτικές του αύριο, πιστοί στην ιδεολογία του ιδρυτή μας Κων/νου Καραμανλή».
*«Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία, μια μέρα γιορτής για την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. «Η Νέα Δημοκρατία, το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, το κόμμα που διαχρονικά υπηρετεί με τις επιλογές του, τα συμφέροντα της πατρίδας, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέο στελεχιακό δυναμικό, πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις με πυξίδα τις αρχές της ιδρυτικής μας Διακήρυξης. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία! Στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων, το κόμμα της πραγματικής κοινωνίας. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον της ευημερίας, το μέλλον της αισιοδοξίας!», κατέληξε η κα Μπίζιου.

 

NODE_11.jpg

 

Πρωτιά, ουρές και στοιχήματα

*TO πρώτο αποτέλεσμα που έγινε γνωστό για τη ΔΕΕΠ ήρθε από τον Δήμο Τεμπών, όπου ψήφισαν μόνο 46 γαλάζια στελέχη, ενώ αντιθέτως στον Δήμο Κιλελέρ χρειάστηκε να δοθεί παράταση στον χρόνο της ψηφοφορίας αφού έξω από το εκλογικό τμήμα το απόγευμα σημειώθηκε συνωστισμός, από ΝΔκράτες που προσήλθαν καθυστερημένα στην κάλπη.
*Φορώντας τη ροζ κορδέλα στο πέτο τους, προσήλθαν αρκετά γαλάζια στελέχη στην κάλπη του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας -μεταξύ αυτών και οι δύο «μονομάχοι» (φωτ.)- για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, συμμετέχοντας έτσι στις εκδηλώσεις του Οκτωβρίου που είναι αφιερωμένες στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
*Πολλά τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν στον προαύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου, ενώ ουρές δημιουργήθηκαν στους ψηφοφόρους, στο διάστημα 11:00 με 1:00, οπότε υπήρξε μαζική προσέλευση.
*«Γιορτή της δημοκρατίας» χαρακτήρισαν τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πράγματι το κλίμα ήταν εορταστικό. Βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι ακόμη και από διαφορετικές ομάδες, μία παρέα, σχολίαζαν το κλίμα, προχωρούσαν σε αναλύσεις και εκτιμήσεις αποτελεσμάτων, ενώ δεν έλειψαν τα στοιχήματα και τα πειράγματα.
 
Του Γ. Ρούστα
 
 
 
GIANNOYLAS_DHMTO_PROEDROS.jpg
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Πρόεδρος ο 57χρονος εκπαιδευτικός Γ. Γιαννούλας
Ο Ηλ. Σουφλιάς κέρδισε με 216 σταυρούς, έναντι του Ζ. Γρηγορίου που πήρε 84
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Με κύριο χαρακτηριστικό την ενωτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές εκλογές και στην πόλη της Ελασσόνας για την ανάδειξη νέων οργάνων στη Νέα Δημοκρατία.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας κύλησε ομαλά σε ήπιους και πολιτισμένους ρυθμούς στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ελασσόνας, στην Κεντρική πλατεία, ενώ το κύριο μέρος των ψηφοφόρων – «νεοδημοκρατών» προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα κυρίως από τις πρωινές ώρες έως το μεσημέρι.
Συνολικά εψήφισαν 303 εγγεγραμμένα μέλη.
Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας, επικράτησε με μεγάλη διαφορά ο Ηλίας Σουφλιάς με 216 σταυρούς, ενώ ο Ζήσης Γρηγορίου έλαβε 84 σταυρούς (…βρέθηκαν 2 άκυρα και ένα λευκό).
Νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας «εκλέχθηκε» ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση αυτή Γεώργιος Γιαννούλας, 57 χρονών, με καταγωγή από την Πρέβεζα, «πολιτογραφημένος» Ελασσονίτης (…εδώ και 30 χρόνια), εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συνδικαλιστής, πρ. αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Νίκου Ευαγγέλου).
Ακόμη, τα νέα μέλη που εκλέγονται στη ΔΗΜ. Τ.Ε. Ελασσόνας είναι (με αλφαβητική σειρά):
Γαλάνης Θεοφάνης, Ζιάρας Κων/νος, Κοντοχρήστος Θεόδωρος, Μαργαρίτης Αθανάσιος, Μουτζίκου Βάια, Μπαλογιάννης Θωμάς, Μπρούζας Θεόδωρος, Παπαευθυμίου Γεώργιος, Τσάρα Μαρία.
 
 
 AGIA_EKLOGES_ZESTOYLH.jpg
 
ΑΓΙΑ
Μαρία Ζεστούλη: Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο
Όλοι οι εκλεγέντες στην Τοπική Οργάνωση και οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο
 
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Ημέρα εκλογής των νέων κομματικών οργάνων η χθεσινή για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και εκλογής όσων θα συμμετάσχουν στο προσεχές συνέδριό της, και όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην Αγιά μέλη της παράταξης προσήλθαν στην κάλπη για τις σχετικές διαδικασίες.
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ήταν 78. Δεκατέσσερις ψήφισαν διαδικτυακά, τέσσερις δεν ψήφισαν καθόλου, εξήντα πήγαν στην κάλπη. Πρόκειται γι’ αυτούς τους εγγεγραμμένους μόνο που είχαν ανανεώσει ή εξέδωσαν κάρτα μέλους ηλεκτρονικά εδώ και λίγο καιρό, κάτι που δυσαρέστησε έως και εκνεύρισε αρκετούς οι οποίοι πήγαν να ψηφίσουν χθες πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν εκείνη την ώρα να ανανεώσουν ή να βγάλουν κάρτα πληρώνοντας επί τόπου το ανάλογο χρηματικό ποσό που είχε οριστεί, πράγμα που, δυστυχώς γι’ αυτούς αλλά και για το κόμμα αφού έχασε ουκ ολίγους ψηφοφόρους - μέλη, δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό του.
Για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Αγιάς η μοναδική υποψήφια για της θέση προέδρου ήταν η από τον Φεβρουάριο του 2020 πρόεδρος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Χατζησαλάτα, Μαρία Ζεστούλη. Η κ. Ζεστούλη, που θα συνεχίσει λοιπόν να είναι πρόεδρος, δήλωσε στην «ΕτΔ»:
«Ευχαριστώ πολύ τους ψηφοφόρους του κόμματος που συμμετείχαν μαζικά κι αφιέρωσαν από τον προσωπικό τους χρόνο για να αναδείξουν τα μέλη που θα τους εκπροσωπήσουν στο κόμμα. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής για την άψογη συνεργασία τους. Φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Αγιάς, που απάρτισαν το ψηφοδέλτιο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την καθολική τους βοήθεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει τον σεβασμό και τα «πιστεύω» της στις δημοκρατικές διαδικασίες. Όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας».
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων που έλαβαν τα υποψήφια μέλη της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ, η νέα σύνθεσή της έχει ως εξής:
Αμπελακιώτης Μιχαήλ (12), Βλάχος Γεώργιος (13), Γραμμένος Χρήστος (7), Μακροβασίλης Σπυρίδων (8), Μπακούλα Βασιλική (44), Μπίκα Βάια (3), Σφυρής Βασίλειος (16).
Για την προεδρία της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής ν. Λάρισας έλαβαν ο Ζήσης Γρηγορίου 15 ψήφους και ο Ηλίας Σουφλιάς 45, ενώ οι υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή έλαβαν: Αρβύθας Ηλ. 11, Βλαχούλης Κ. 14, Βόσιος Β. 11, Γερογιώκας Θ. 11, Γιαννόπουλος Ανδ. 10, Γουμενόπουλος Γ. 9, Θώδας Γ. 24, Καλτσογιάννη Χρ. 45, Κατσίδης Π. 14, Κίτσης Θ. 30, Κωνσταντός Λ. 11, Παπανικολάου Δήμ. 10, Τάτσης Γ. 11.
Για τις θέσεις των συνέδρων έλαβαν:
Αναστασίου Ιωάννης 58, Βασιλόπουλος Βασίλειος 1, Βράκας Άγγελος 3, Γκαλίτσιος Γεώργιος 2, Γκουτζέλας Αθανάσιος 27, Γουμενόπουλος Γεώργιος 3, Γρηγοριάδης Γρηγόριος 11, Δασταυρίδης Γρηγόριος 12, Θώδας Γεώργιος 12, Καλφούντζος Ηλίας 2, Κατσίδης Παναγιώτης 5, Κορομηλά – Τάξου Ευγενία 2, Κόντη Ειρήνη 20, Κούτρας Αντώνιος 1, Κυριζόπουλος Θέμης 1, Κυρλόγλου Ιωάννα 2, Λαναρά Ευαγγελία 4, Λίταινας Μιχαήλ 44, Λυγούρας Κωνσταντίνος 4, Μακρής Στυλιανός 0, Μπουρνάκα Παναγιώτα 34, Μωϋσίδης Παναγιώτης 22, Νίτσας Χρήστος 0, Νταφόπουλος Σωτήριος 14, Ντογκούλης Δημήτριος 6, Ολύμπιος Ιωάννης 54, Παλαιοχωρλίδης Ηλίας 26, Παπαευθυμίου Χρυσούλα 2, Παπανικολάου Δήμητρα 0, Πετράκου Βασιλεία 0, Ρεβήσιος Νικόλαος 5, Σαξώνης Απόστολος 0, Σπανοπούλου Μαρία 4, Στούπας Νικόλαος 3, Τσάτσος Αλέξανδρος 4, Τσιάρας Δημήτριος 33, Χατζησαλάτας Χρήστος 56.
 
 
 FARSALA_EKLOGES1.jpg
 
ΦΑΡΣΑΛΑ
Δημ. Γιακοβή έβγαλε η κάλπη
Εκκρεμούν, όμως, οι διαδικτυακές ψήφοι  *Μπροστά ο Ηλ. Σουφλιάς έως αργά το βράδυ
 
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Ο Δημήτρης Γιακοβής ήταν ο νικητής της κάλπης στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για τη ΔΗΜ.ΤΟ. που έγιναν χθες στην επαρχία Φαρσάλων, επικρατώντας με 296 ψήφους έναντι 213 της συνυποψήφιάς του, Ιωάννας Γούσιου-Σούρλα και αναμένονται μέχρι αργά το βράδυ τα αποτελέσματα περίπου 120 ψήφων που υπολείπονταν από το διαδίκτυο. Στα Φάρσαλα για την προεδρία της ΔΕΕΠ Λάρισας, ο Ηλίας Σουφλιάς σε καταμετρημένα περίπου 450 ψηφοδέλτια από τα 531, από τα δύο εκλογικά τμήματα είχε πάρει «κεφάλι» περίπου 30 σταυρούς.
Όσον αφορά τη σταυροδοσία για τη ΔΗΜΤΟ τα αποτελέσματα της κάλπης -ενώ υπολείπονταν του διαδικτύου- μέχρι αργά το βράδυ ήταν τα εξής:
Για μέλη ΔΗΜ.ΤΟ. Φαρσάλων
Αγγελακόπουλος Μιλτιάδης 132
Ανδρέου Αγορίτσα 118
Αρζουμανίδης Ιωάννης 234
Γεωργατζής Δημήτριος 143
Γιαννακού Δήμητρα-Τριανταφυλλιά 81
Λιάγγας Γεώργιος 49
Λούκουτος Αντώνιος 145
Μανίκα Γκόβαρη Χρυσούλα 193
Ξυνογαλάς Κωνσταντίνος 109
Χατζηαντωνίου Αικατερίνη 88.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass