«Αρπαξε» καμπίνα φορτηγού μετά από τροχαίο

ΕΣΚΑΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2021 17:07

Νωρίς χθες το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε ένα χιλιόμετρο πριν τον κόμβο του Συκουρίου μετά την πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο φορτηγών. Από τη σύγκρουση των δύο φορτηγών εκδηλώθηκε φωτιά (φωτ.) στην καμπίνα του φορτηγού που οδηγούσε 39χρονος Βούλγαρος υπήκοος, χωρίς ευτυχώς να απειληθεί η ζωή του, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε στο επικαθήμενο καταστρέφοντας μέρος του φορτίου.


Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, ο 39χρονος Βούλγαρος οδηγός φορτηγού μεταφορικής εταιρείας, ενώ κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον κόμβο του Συκουρίου στην ΠΑΘΕ, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο φορτηγό ΔΧ που οδηγούσε 39χρονος από την Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, την ώρα της προσπέρασης έσκασε ελαστικό του φορτηγού που οδηγούσε ο Βούλγαρος υπήκοος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά και να συγκρουστεί πλαγιωμετωπικά με το φορτηγό που οδηγούσε ο προπορευόμενος οδηγός. Από τη σύγκρουση των δύο φορτηγών ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, προκλήθηκε ωστόσο φωτιά στο ρυμουλκό που οδηγούσε ο 39χρονος από τη Βουλγαρία, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και στο επικαθήμενο για να περιοριστεί τελικά μετά την επέμβαση πυροσβεστών της Π.Υ. Λάρισας.
Όλο το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού από τον κόμβο της Νίκαιας έως τον κόμβο του Συκουρίου, κυκλοφορία που αποκαταστάθηκε στις 9 χθες το πρωί αφού πρώτα γερανοφόρα οχήματα απομάκρυναν τα δύο φορτηγά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass