Με τον Μητροπολίτη ο ΣΟΕΔ

ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2021 18:26

Στο πλαίσιο των επαφών τους με κοινωνικούς φορείς στην πόλη της Λάρισας, αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο κ. Ντιντιό Θωμά, και τα μέλη κ. Καραθάνο Ευάγγελο, Κορδά Παναγιώτη και Δαχτάρη Αθανάσιο, συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο.


Στη συνάντηση αναλύθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τα οποία απασχολούν καθημερινά και τις δύο πλευρές, αλλά κυρίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους, όπως τα προβλήματα υγείας μέσα στην οικογένεια και η αντιμετώπισή τους, η στέγαση των Στρατιωτικών ανά την επικράτεια, η εξέλιξη της πανδημίας και η προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου, η συνεχή ενημέρωση των πολιτών πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους με διάφορους τρόπους όπως ημερίδες και οι τρόποι ψυχολογικής στήριξης των παιδιών που το έχουν ανάγκη λόγω της συχνότητας αλλαγής περιβάλλοντος εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος των γονέων.
Ο κ. Ιερώνυμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους λόγους ίδρυσης του ΣΟΕΔ αλλά και για τους στόχους του Σωματείου, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και η ενημέρωση, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα με διάφορους τρόπους για προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη και κυρίως στην ευαίσθητη ομάδα των Στρατιωτικών Οικογενειών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass