Συζήτησαν για τα προβλήματα στα σχολεία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2021 12:10

Μέλη της διοίκησης των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της επαρχίας Ελασσόνας (ΣΕΠΕΕ), συναντήθηκαν με τη διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, για να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στα σχολεία της επαρχίας Ελασσόνας, αλλά και της εκπαίδευσης γενικότερα.

Η κ. Καραγιώργου ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για σειρά θεμάτων και αντάλλαξε με την αντιπροσωπεία απόψεις για τα προβλήματα, αλλά και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα σχολεία. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά και η κάλυψη αυτών, τα κενά ειδικοτήτων, η απουσία αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, οι τοποθετήσεις των ιδιαίτερα πολλών υπεραριθμιών της φετινής χρονιάς, η αναντιστοιχία οργανικότητας και λειτουργικότητας σε πολλά σχολεία, οι αποχωρήσεις εκπαιδευτικών, οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών του κλάδου, οι εκλογές για την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης, η αξιολόγηση και τα εργαστήρια δεξιοτήτων και ο εμβολιασμός.
Τέλος, τονίστηκε ότι στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, καταβάλλονται καθημερινά προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για τη στήριξη των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass