Τελετή παράδοσης της θέσης του δημάρχου στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2014 23:18 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:53

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Νίκαιας, η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Ρίζο Κομήτσα, ο νέος πλέον  δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, διαπίστωσε ότι ο Δήμος είναι πολύ καλά στελεχωμένος από ανθρώπινο δυναμικό και οι υπηρεσίες του λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα ο κ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι ενημερώθηκε για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, για τα οποία όμως θα έχει ολοκληρωμένη και σφαιρική εικόνα μετά τον πλήρη έλεγχο, που θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις υπηρεσίες.

Επιπροσθέτως ο δήμαρχος Κιλελέρ ανέφερε ότι εντός του Σεπτεμβρίου, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας για να ενημερώσει τους πολίτες για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Κιλελέρ.

Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Ρίζος Κομήτσας, τόνισε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εργαζομένους του Δήμου για την άψογη συνεργασία τους και τη συνεισφορά τους στο να καταστεί ο Δήμος μας πρότυπο οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ήταν μία συστηματική προσπάθεια, που καταβάλαμε όλοι μαζί τα τελευταία τριάμισι χρόνια, οι αιρετοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, με απτά αποτελέσματα, τα οποία αναγνωρίζονται από όλους τους δημότες του Κιλελέρ.

Παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή έναν Δήμο άριστα οργανωμένο, νοικοκυρεμένο, βιώσιμο και πλήρως λειτουργικό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους πολίτες σε κάθε χωριό μας.

Παρά τα μεγάλα χρέη και τις ανοιχτές πληγές, που μας κληροδότησαν οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι, καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και να παραδίδουμε, σήμερα, έναν Δήμο πλήρως βιώσιμο και οικονομικά ανεξάρτητο.

Θέλω να πιστεύω ότι ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν τη συνετή και νοικοκυρεμένη διαχείριση, ώστε ο Δήμος Κιλελέρ να γίνει ακόμη πιο εύρωστος οικονομικά και να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass