Ενατη έδρα στην παράταξη της Νικ. Μπασδέκη

ΕΧΑΣΕ ΕΔΡΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ, ΤΡ. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2021 21:03

Μία ακόμη έδρα στο 14μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου

Λάρισας απέκτησε η «παράταξη» της Νικολέττας Μπασδέκη μετά και την ολοκλήρωση χθες της επανακαταμέτρησης, έπειτα από αίτημα υποψηφίων.
Πλέον η κ. Μπασδέκη θα διαθέτει 9 έδρες (8 συν 1) στο νέο Δ.Σ., τρεις έδρες η «παράταξη» του Χρ. Μπραζιώτη, ο οποίος ως υποψήφιος πρόεδρος έμεινε εκτός δεύτερου γύρου (σ.σ. και δεν εκλέγεται στο Δ.Σ.) ενώ δύο έδρες διαθέτει σήμερα η «παράταξη» του Τρ. Τσάτσαρου ο οποίος ως γνωστόν, αναδείχτηκε πρώτος στην κάλπη για τη θέση του προέδρου και με τη δεύτερη σε σταυρούς, Νικ. Μπασδέκη θα διεκδικήσουν εκ νέου την προεδρία στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 5 Δεκεμβρίου.
Ο νικητής των ερχόμενων εκλογών θα καταλάβει τη θέση του προέδρου, ενώ ο ηττημένος θα καταλάβει τη θέση του μέλους, οπότε και θα διαμορφωθεί η οριστική σύνθεση του Δ.Σ.
Η επανακαταμέτρηση, όπως διευκρινίστηκε στην «Ε» από την Εφορευτική Επιτροπή, ολοκληρώθηκε νωρίς χθες τα απόγευμα και πλέον στο Δ.Σ., τη θέση του Κυριάκου Σουλακούδη (συνδυασμός Τσάτσαρου) με 183 ψήφους καταλαμβάνει ο Ευάγγελος Τσικαρδώνης (συνδυασμός Μπασδέκη), με 184 ψήφους. Σημειώνεται ότι στην πρώτη καταμέτρηση οι ίδιοι υποψήφιοι είχαν διαφορά μόλις μίας ψήφου, αλλά φαινόταν να προηγείται ο Κ. Σουλακούδης. ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Μετά και τη χθεσινή επανακαταμέτρηση στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι εξής:  Ανδριτσόπουλος Ανδρέας (συνδυασμός Μπασδέκη), Βελησσαρίου Κωνσταντίνος (συνδυασμός Μπασδέκη), Γιαννούλας Φώτιος (συνδυασμός Μπασδέκη), Γκάγκα Φαίδρα (συνδυασμός Μπασδέκη), Γκανάτσιος Νικόλαος (συνδυασμός Τσάτσαρου), Διανελλάκης Ευάγγελος (συνδυασμός Μπασδέκη), Ζιάγκας Ιωάννης (συνδυασμός Μπραζιώτη), Καλογεράς Στυλιανός (συνδυασμός Μπασδέκη), Κολοκυθόπουλος Νικόλαος (συνδυασμός Μπασδέκη), Μίγα - Κατσογιάννη Δέσποινα (συνδυασμός Τσάτσαρου), Ντούμος Χαρίσιος (συνδυασμός Μπραζιώτη), Παπαγεωργίου Φωτεινή (συνδυασμός Μπραζιώτη) και Τσικαρδώνης Ευάγγελος (συνδυασμός Μπασδέκη). Να σημειωθεί πως οι επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα διεξαχθούν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Δικηγορικού Μεγάρου Λάρισας.           

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass