Νέα δεξαμενή υγρού οξυγόνου στο ΓΝΛ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2021 15:13

Μία επιπλέον κατακόρυφη δεξαμενή αποθήκευσης υγρού οξυγόνου,

με τους συνοδούς ατμοσφαιρικούς εξαερωτές, χωρητικότητας 5.000 λίτρων και βάρους -γεμάτη με περιεχόμενο- 12 τόνων εγκαταστάθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Παράλληλα πραγματοποιούνται εντός του Νοσοκομείου εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων ιατρικών αερίων.
Ο διοικητής κος Γρηγόριος Βλαχάκης δήλωσε σχετικά: «Όπως είχε διαπιστωθεί από την περίοδο της προηγούμενης έξαρσης της πανδημίας, το σύστημα αποθήκευσης και παροχής οξυγόνου του Νοσοκομείου μας αντιμετώπισε προβλήματα, δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για τη φυσιολογική λειτουργία του και όχι για τις έκτακτες συνθήκες στις οποίες κλήθηκε να λειτουργήσει λόγω του ρόλου του στον γενικότερο σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας στην περιοχή» τονίζει με γραπτή δήλωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης και συμπληρώνει: «Με βάση τα στοιχεία που λαμβάνουμε από την τηλεμετρία, η αυτονομία που παρείχε η δεξαμενή που βρίσκεται εγκατεστημένη στον χώρο είναι για λιγότερο από δύο ημέρες. Έτσι, στο Γ.Ν. Λάρισας κατασκευάστηκε η βάση έδρασης της δεξαμενής και εγκαταστάθηκε επ’ αυτής η πρόσθετη δεξαμενή χωρητικότητας 5.000 litr με τους απαραίτητους εξαερωτές. Με το έργο αυτό διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των Τμημάτων νοσηλείας περιστατικών λοίμωξης Covid-19 στο Νοσοκομείο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass