Οι λεπτομέρειες της ψηφοφορίας…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2021 15:28

Με αφορμή τον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ., μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκεμβρίου οι εθελοντές Λάρισας του Νίκου Ανδρουλάκη σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην εκλογική διαδικασία υπενθυμίζοντας:


Δικαίωμα ψήφου έχουν όσες και όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι όποια ή όποιος δεν ψήφισε την πρώτη φορά δεν μπορεί να εγγραφεί σε κατάλογο και να ψηφίσει αυτήν την Κυριακή.
Όπως γίνεται κατανοητό, δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί το έγγραφο της αίτησης, άρα η ίδια η εκλογική διαδικασία θα απλοποιηθεί. Τα εκλογικά κέντρα είναι τα ίδια με αυτά της προηγούμενης Κυριακής. Διευκρινίζεται ότι, εφόσον κάποιος ψήφισε στον πρώτο γύρο, έχει δικαίωμα να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό τμήμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού επιθυμεί κατά το δεύτερο γύρο.
Όποιοι δικαιούνται να ψηφίσουν δεν καταβάλουν αυτήν την Κυριακή το ποσό των 3€. Αυτό ίσχυε ΜΟΝΟ για την πρώτη Κυριακή. Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι από το πρωί στις 7.00 έως το απόγευμα στις 7 μ.μ.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη παράτασης στην εκλογική διαδικασία, ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής αιτείται παράταση από την ΕΔΕΚΑΠ, η οποία και αποφασίζει αρμοδίως. Οι διαπιστευμένοι εκλογικοί εκπρόσωποι του Νίκου Ανδρουλάκη θα βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα προκειμένου να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass