Καμπάνια για τον ξενώνα κακοποίησης γυναικών

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2021 16:29

Δράσεις ενημέρωσης, για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Λαρισαίων, ξεκίνησαν χθες στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, σε κιόσκι του Δήμου, από στελέχη του ξενώνα.


Γενικός τίτλος των δράσεων είναι «Μαζί στο φως», στο πλαίσιό τους εκτίθενται χειροποίητες κατασκευές των φιλοξενούμενων γυναικών του Ξενώνα. Επίσης φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Κουσιώρα όπου απεικονίζεται η δημιουργική πλευρά των φιλοξενούμενων γυναικών, όπως και ποιήματα της δημιουργού Αθανασίας Δρακοπούλου, εστιασμένα στην πολυσχιδή φύση της γυναίκας.
Στον χώρο του περιπτέρου πραγματοποιούνται συνεχείς εκπαιδευτικές δράσεις σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που επισκέπτονται οργανωμένα τον χώρο φέρνοντας τις ιδέες και τα μηνύματά τους στο πώς οραματίζονται έναν κόσμο χωρίς βία. Ακόμη ο μουσικός Μενέλαος Τζαφέτας θα πλαισιώσει με τα ιδιαίτερα ακούσματα εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στις 18.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass