Στο …μικροσκόπιο τα σχολεία στο Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 20:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:58

Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ, είχε στο Δημαρχείο Νίκαιας, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιδιώξει την άριστη συνεργασία μαζί τους, στη συνέχεια ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, για το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, για τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και για μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο κ. Νασιακόπουλος κατέστησε σαφές στους διευθυντές και στους προϊσταμένους, ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση, τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει. Τους ανακοίνωσε επίσης ότι μετά την πλήρη καταγραφή όλων των θεμάτων που αφορούν στις σχολικές μονάδες, θα πραγματοποιηθεί ξανά συνάντηση μαζί τους.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καλέτσιος, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Δημήτρης Μάνδαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass