Απεβίωσε 82 ετών ο Γιώργος Παπαντάκος

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2022 18:55

Σε λύπη βύθισε τους Λαρισαίους το άκουσμα του θανάτου του εργολάβου δημοσίων έργων (σημαντική η προσφορά του στο αποχετευτικό δίκτυο της Λάρισας) γνωστού “μπον βιβέρ” της δεκαετίας του ‘80, Γιώργου Παπαντάκου, σε ηλικία 82 ετών.

Ο εκλιπών ξεχώριζε για την ευγένεια, την πραότητα και την καλοσύνη του. Ένας αυθεντικός φίλος για όσους τον χρειάστηκαν, ένας αληθινός σύντροφος για τους δικούς του ανθρώπους.
Τον συναντούσες το πρωί στη δουλειά (διακρινόταν για την εργασιομανία του), τον ξεχώριζες από την ευγενική του μορφή και το βράδυ χαλαρός με τους φίλους του είτε στη Λάρισα είτε εκτός με την αγαπημένη του Alfetta.
Ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια. Αφήνει πίσω του την κόρη του Μαρίνα Παπαντάκου - Καντώνια, τον γαμπρό του Γιώργο Καντώνια και τα εγγόνια του.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass