Αυτοδιοίκηση και διά βίου μάθηση

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΥΟ «ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ»: ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 17:45

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Διά Βίου Μάθηση: η συμβολή των πόλεων που μαθαίνουν» πραγματοποιείται από τον Δήμο Λαρισαίων και τον Δήμο Κορινθίων τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, κατά τις ώρες 17:45 - 21:15 στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εκπαίδευσης (Education Day) και του εορτασμού των 70 χρόνων από την Ίδρυση του Ινστιτούτου Διά Βίου Μάθησης της UNESCO (UNESCO Lifelong Learning Institute).


Είναι η πρώτη φορά που δύο ελληνικές Πόλεις που Μαθαίνουν υλοποιούν μια ανάλογη εκδήλωση με στόχο, πέραν της ανάδειξης αποτελεσματικών μεθοδολογιών και καλών πρακτικών, να ενθαρρύνει τον διάλογο σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της διά βίου μάθησης στην τοπική αυτοδιοίκηση αξιοποιώντας την εμπειρία των Πόλεων που Μαθαίνουν και να ενισχύσει τη δικτύωση μεταξύ των ελληνικών Πόλεων που Μαθαίνουν, καθώς και τη σύνδεσή τους με συναφείς με τη διά βίου μάθηση φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και φορέων της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Διά Βίου Μάθησης, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους όλων των βαθμίδων και όλων των μορφών εκπαίδευσης, καθώς και σε ενεργούς πολίτες που αξιοποιούν κάθε μορφή μάθησης.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο συντονιστής του παγκόσμιου Δικτύου των Πόλεων που Μαθαίνουν της UNESCO κ. Raúl Valdés-Cotera, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και Ελληνικών Πόλεων που Μαθαίνουν, πανεπιστημιακοί από το πεδίο της Διά Βίου Μάθησης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Γ. Βούτσινος - γενικός γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO κ. Α. Τζιτζικώστα, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης και ο κ. Σ. Σπυρίδων - διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Για το πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.korinthos.gr/πρόγραμμα-ημερίδας/
Δήμος Λαρισαίων: e-mail: learning-city@larissa.gov.gr, τηλ.: 2410-680.249 - 2410-680.250
Δήμος Κορινθίων: e-mail:
gbag@otenet.gr, τηλ.: 6977-200.946, 2741-362.806.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass