ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΑΣ

Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Ι. Αργυρούλης

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:03

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς χθες το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης την εκλογή των μελών του προεδρείου του και των εκπροσώπων του στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, όπως και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς του προεδρεύοντος του συμβουλίου, αντιδημάρχου Βασίλη Λέτσιου, του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα και των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας Γρηγόρη Καλαγιά και Γιάννη Κασίδα αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, έγινε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προεδρείου, όπου ο προτεινόμενος από την πλειοψηφία, όπως ορίζει ο κανονισμός, Γιάννης Αργυρούλης επανεξελέγη πρόεδρος με 24 ψήφους και 2 λευκά σε σύνολο 26 παρόντων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο προτεινόμενος της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Αναστασίου με τις ίδιες ψήφους, ενώ γραμματέας ο Γιώργος Κούκας, κι αυτός με τις ίδιες ψήφους, προτεινόμενος από την πλειοψηφία μιας και η παράταξη του κ. Κασίδα αρνήθηκε να κάνει χρήση του δικαιώματος που δίνει ο κανονισμός και ορίζει την εκλογή του γραμματέα από τους δημοτικούς συμβούλους της ελάσσονος μειοψηφίας καταγγέλλοντας ως αντιδημοκρατική την όλη διαδικασία.

Ακολούθησαν η εκλογή των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Εκπρόσωποι εξελέγησαν από την πλειοψηφία ο Βασίλης Λέτσιος (αναπληρωτής ο Θεόδωρος Σουλιώτης) και από τη μειοψηφία ο Αντίγονος Βατζιάς (αναπληρωτής ο Θωμάς Σιμούλης). Τρίτος εκπρόσωπος ο δήμαρχος (μετέχει χωρίς ψηφοφορία).

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν (πέραν του δημάρχου που ορίζεται χωρίς εκλογή) τακτικά μέλη οι Ζιούλη Αναστασία, Μάρκου Σωτήριος, Ριζούλης Στέφανος και Σμυρλής Βασίλειος από την πλειοψηφία, Καλαγιάς Γρηγόριος και Τριανταφύλλου Αθανάσιος από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη οι Γιαννουλέα Χριστίνα, Κούκας Γεώργιος και Σουλιώτης Θεόδωρος από την πλειοψηφία, Αναστασίου Ιωάννης και Μπεϊνάς Αντώνιος από τη μειοψηφία.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος ορίστηκε από τον δήμαρχο ο Βασίλης Λέτσιος, ενώ τακτικά μέλη εκλέχτηκαν οι Αγγελακόπουλος Ρίζος, Γιαννουλέα Χριστίνα, Σουλιώτης Θεόδωρος και Τσιώνης Αστέριος από την πλειοψηφία, Ολύμπιος Αθανάσιος και Σιμούλης Θωμάς από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη οι Αράπης Χρήστος, Μπάτσικας Βασίλειος, Σκαρκάλης Χρήστος από την πλειοψηφία, Μασούρας Γεώργιος και Τριανταφύλλου Αθανάσιος από τη μειοψηφία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass