Νασιώκας: Στόχος της πρότασης μομφής το ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2022 15:40

«Στόχος της πρότασης μομφής του Τσίπρα είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας. Η οποία είναι η εξής:


«Η πρόταση μομφής του κ. Τσίπρα κατά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχει σαν μοναδικό στόχο τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ. Στριμωγμένος εξαιρετικά αυτήν τη στιγμή από την αδυναμία του να εκφράσει μία γόνιμη πολιτική γραμμή. Με το βάρος της ανερμάτιστης κυβερνητικής θητείας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην πλάτη του και στην πρόσφατη μνήμη των πολιτών. Ταξιδεύει αναγκαστικά και πολιτεύεται δέσμιος της λογικής Πολάκη. Τη μόνη πολιτική που γνωρίζει καλά να υπηρετεί. Την πολιτική της ακραίας πόλωσης, του μηδενισμού και του άκρατου λαϊκισμού. Βλέπει όμως στις δημοσκοπήσεις να κινδυνεύει να ξεπεραστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ και να μείνει τρίτος και μακριά από όποια δυνατότητα να επανακάμψει στην εξουσία κάποτε. Νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Μόνο που δεν στρέφεται κατά της Κυβέρνησης. Σε αυτή μάλλον δίνει διέξοδο από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω της πολύ κακής, για αυτή συγκυρίας και της αδυναμίας της να αντιμετωπίσει σωστά αυτά τα προβλήματα. Έτσι στρέφεται ξεκάθαρα και μετωπικά κατά του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη. Θέλει να εκμεταλλευτεί την αναγκαστική απουσία του ίδιου από τη Βουλή και να σύρει το ΠΑΣΟΚ στον άγονο δρόμο της άρνησης, του λαϊκισμού και της οξύτητας. Προσδοκά να κάνει το ΠΑΣΟΚ ακόλουθο στο δικό του άρμα και στη δική του τακτική. Φιλοδοξεί να παραμείνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνιστής στην κεντρική πολιτική σκηνή πατώντας πάνω στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ. Είναι αλήθεια ότι με αυτήν την κίνηση δυσκολεύει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Πιστεύω όμως ότι ο Νίκος είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να ξεκαθαρίσει άπαξ διά παντός την κατάσταση στον χώρο της αντιπολίτευσης. Με τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία που τον διακρίνει να καταστήσει από σήμερα το ΠΑΣΟΚ τον αξιόπιστο πόλο στην αντιπολίτευση τώρα και αύριο στην κυβέρνηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass