Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στο Δημαρχείο Τεμπών

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2022 15:36

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τεμπών πραγματοποίησαν από κοινού αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών της ΝΔ και της ΔΕΕΠ Λάρισας, όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Τεμπών, κ. Γεώργιο Μανώλη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο, τη λειτουργία

του, τα προβλήματα των πολιτών που καλούνται να επιλύσουν και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Επίσης ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη καθημερινότητα των δημοτών. Στη συνάντηση παρέστησαν από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών ο πρόεδρός της κ. Χρήστος Κίτσιος, ο γραμματέας κ. Μιχάλης Ρούπας και o υπεύθυνος Τομέων Εκλογικής Ετοιμότητας-Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Θεοφάνης Κωστόπουλος. Παρόντες από τη ΔΕΕΠ Λάρισας ήταν ο πρόεδρός της κ. Ηλίας Σουφλιάς, η αντιπρόεδρος κα Χρύσα Καλτσογιάννη, ο υπεύθυνος Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Γιώργος Γουμενόπουλος και ο υπεύθυνος Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass