Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2022 15:01

Η Υπαπαντή του Κυρίου στη Ζωοδόχο Πηγή

Το διήμερο 1-2 Φεβρουαρίου η Ενορία Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) Λάρισας πανηγυρίζει για τη μεγάλη Δεσποτική και Θεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.


Οι πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 17:30, μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, το πρωί στις 7:30, πανηγυρικός Όρθρος της Εορτής και πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα (17:00) μεθέορτος Εσπερινός και Παρακλητικός Κανών της Παναγίας της Παντανάσσης. Παρακαλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί να προσέλθουν στις πανηγυρικές ιερές Ακολουθίες, τιμώντας και μεγαλύνοντας το Πάνσεπτο Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου.

 

Αγρυπνία για την εορτή της Υπαπαντής στον Αγ. Αχίλλιο

Σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 9.15 το βράδυ θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την Ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Όρθρο μετ’ αρτοκλασίας και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Ο Εσπερινός θα ψαλεί νωρίτερα, στις 6 μ.μ. Αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Εξωραϊστικό της Τσαριτσάνης

Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στην Κοινότητα Τσαριτσάνης, και αν δεν υπάρξει απαρτία θα αναβληθούν για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.
Για υποψηφιότητες και διευκρινίσεις, πληροφορίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στον πρόεδρο-συντονιστή του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, κ. Θάνο Βαθράκη, στο τηλέφωνο 6974-083.557 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thanos.vathrakis@gmail.com.

 

Παράταση καταβολής ασφαλιστικών υποχρεώσεων

Την παράταση έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 της προθεσμίας πληρωμής των κάτωθι ασφαλιστικών υποχρεώσεων αποφάσισε το Δ.Σ.του e-ΕΦΚΑ:
- Καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Δεκεμβρίου 2021 ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών.
- Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) μισθολογικής περιόδου Δεκεμβρίου 2021 εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων & οικοδομοτεχνικών έργων και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.
- Καταβολής δόσεων όλων των ρυθμίσεων.
Η παράταση δίνεται, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εμπρόθεσμη πληρωμή των ασφαλιστικών υποχρεώσεων κατά τις αρχικώς προβλεπόμενες ημερομηνίες.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass