Σύσκεψη για την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2022 15:05

Σύσκεψη του δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη με τη διευθύντρια του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας κα Φανή Καλοκαιρινού με σκοπό τα θέματα οργάνωσης του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Τεμπών καθώς και τη διαφύλαξη και την ανάδειξη των κατά τόπους μουσείων και μουσειακών συλλογών, έγινε χθες στο Δημαρχείο Συκουρίου.


Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά οι ενέργειες και οι τεχνικές καταγραφής, χρονολόγησης και τεκμηρίωσης των εκθεμάτων, αλλά και τρόποι διάχυσής τους ώστε ο Δήμος Τεμπών να συνεχίσει τη διαδικασία με σκοπό την ολοκλήρωσή της, υπό τη σωστή καθοδήγηση και τεχνογνωσία της κα Καλοκαιρινού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο πρόεδρος Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, η πρόεδρος Μακρυχωρίου κα Καραπάνου Άννα και ο κ. Κωνσταντίνος Γατσουνιάς, ο οποίος θα συνεισφέρει εθελοντικά στην καταγραφή και των μουσειακών εκθεμάτων στο Λαογραφικό Μουσείο Συκουρίου.
Στη συνέχεια η κα Καλοκαιρινού επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Συκουρίου και τη λαογραφική έκθεση του Μακρυχωρίου, ενώ προγραμματίστηκαν το επόμενο διάστημα μαζί με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη, επισκέψεις και σε άλλες μουσειακές συλλογές του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass