«Η κυβέρνηση ξεπουλά την περιουσία του ΕΦΚΑ»

Ο ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2022 14:45

Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τον ΕΦΚΑ ξεπουλά την ακίνητη περιουσία του ασφαλιστικού φορέα και απαξιώνει τους υπαλλήλους του, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο επαφών που είχε με εκπροσώπους εργαζομένων στο φορέα.


Όπως εξήγησε ο κ. Κόκκαλης «το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον ΕΦΚΑ όχι μόνον διαλύει τη διοικητική ιεραρχία του φορέα, αλλά ταυτόχρονα παραδίδει την ακίνητη περιουσία του σε μία εταιρεία που θα διοικείται από «golden boys» οι οποίοι δε θα δίνουν αναφορά σε κανέναν.
Αν μιλούσαμε για την περιουσία του κ. Χατζηδάκη ή του κ. Μητσοτάκη, δεν θα συνέτρεχε κανένας λόγος. Τώρα όμως που μιλάμε για τον ιδρώτα της ελληνικής κοινωνίας, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως «εξυγιάνσεις» με αποψίλωση κρίσιμων φορέων του κράτους δεν γίνονται.
Το επόμενο διάστημα θα φέρω στη Βουλή και το σημαντικό ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό της υπηρεσίας του ΟΠΕΚΑ. Δεν είναι δυνατόν οι ελεγκτές – υπάλληλοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φθαρμένα ελαστικά των υπηρεσιακών οχημάτων με τα οποία εκτελούν το καθήκον τους! Αυτές είναι εικόνες κράτους σε αποσύνθεση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass