Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε προσυνεδριακή εγρήγορση

*ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ *ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η Ν.Ε. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΜΠΙΣΤΗ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2022 15:24

Σε εγρήγορση τίθεται εσωκομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ της Λάρισας, καθώς δρομολογούνται οι προσυνεδριακές διαδικασίες της τοπικής οργάνωσης.


Χθες το βράδυ συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή, σε αίθουσα του «Μετροπόλ» και συζήτησε οργανωτικά θέματα προγραμματίζοντας τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή μέχρι το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που θα διεξαχθεί στις 14-17 Απριλίου στην Αθήνα στο γήπεδο του Ταεκβοντό.
Στη συνεδρίαση, στην οποία μετείχαν από τα κεντρικά ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κ. Ξυνογαλάς, υπεύθυνος από τον οργανωτικό τομέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για την οργάνωση της Λάρισας, επρόκειτο να συζητηθεί και το θέμα που ανέκυψε με την ίδρυση της αγροτικής κίνησης ΠΑΚ, που καταγγέλθηκε από το Συντονιστικό Όργανο της Ν. Ε. ως διασπαστική και αντικομματική πρωτοβουλία. Σημειωτέον ότι μέλη της ΠΑΚ είναι και μέλη της Ν.Ε.
Σύμφωνα με τον εσωκομματικό σχεδιασμό, που συζητήθηκε χθες, θα πρέπει να συγκληθούν μέχρι τις 10 Μαρτίου οι συνελεύσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις για το συνέδριο και το νέο καταστατικό του κόμματος. Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα συνεδριάσουν ξανά οι οργανώσεις για να τοποθετηθούν επ’ αυτών τα μέλη.
Οι προσυνεδριακές κάλπες θα στηθούν, όπως και σε όλη τη χώρα, από την Παρασκευή ως και την Κυριακή 1, 2 και 3 Απριλίου για την εκλογή των αντιπροσώπων. Τα μέλη θα ψηφίζουν με αυτοπρόσωπη παρουσία πληρώνοντας και τη συνδρομή που θα οριστεί από την Κεντρική Επιτροπή. Δικαίωμα συμμετοχής, στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα έχουν εγγραφεί μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass