ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ

Αλλάζει «πρόσωπο» η οδός Αεροδρομίου

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:07

Αλλάζουν οριστικά, σιγά- σιγά, προς το καλύτερο, οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην οδό Αεροδρομίου και μέχρι τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης, με την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του μεγαλύτερου έργου. Αυτού της οδού Σάκη Καράγιωργα. Χθες έκλεισε τμήμα της οδού Αεροδρομίου και για ένα τρίμηνο, μέχρι περίπου το τέλος της χρονιάς, οπότε και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, ολοκληρωμένο, το συγκεκριμένο τμήμα δρόμου.

Τα αυτοκίνητα, από χθες, «πατούν» στο κατασκευασμένο μισό τμήμα της Αεροδρομίου, που διέρχεται πιο κοντά, στο κτίριο των παλιών σφαγείων και του ΚΕΠ του δήμου. Με εργασίες που ξεκίνησαν, η κυκλοφορία για τον ερχόμενο οδηγό από την 31ης Αυγούστου- Αεροδρομίου, μόλις φτάνει στη διασταύρωση με την οδό Γεωργιάδου (φανάρια), διοχετεύεται αριστερά, στο νέο κομμάτι του δρόμου, που έχει νησίδα στη μέση. Συνεργεία εργάζονταν από το πρωί, για να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης των προσωρινών ρυθμίσεων. Η κίνηση των οχημάτων στις κάθετες στην Αεροδρομίου οδούς: Λασκαράτου, Σαράντα Μαρτύρων και Μ. Αμβροσίου, πλέον θα γίνεται με άλλο τρόπο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η ρύθμιση θα ισχύει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.

Νέο κυκλοφοριακό «πρόσωπο» διαμορφώνεται στην περιοχή και οι οδηγοί θα απολαμβάνουν πιο ασφαλή δρόμο, με σηματοδότηση και με νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η οδός Αεροδρομίου, που μπλοκάρει συνήθως για πολλές ώρες την ημέρα, λόγω κυκλοφοριακού φόρτου, αναμένεται να ανακουφιστεί με τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας που θα υπάρχουν προς κάθε κατεύθυνση, με την ολοκλήρωση των έργων.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass