ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με χαμόγελα και χωρίς προβλήματα

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:11

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε χθες η σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές πιστοί στο ραντεβού τους πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινώντας με χαμόγελα τη σχολική χρονιά. Χθες από νωρίς οι αυλές των σχολείων στα Φάρσαλα γέμισαν από μαθητόκοσμο που μετά το τέλος του καλοκαιριού επιστρέφει στα θρανία. Η νέα σχολική χρονιά είναι πλέον γεγονός και συνοδεύτηκε από τις ευχές όλων, ώστε να είναι καλή και δημιουργική και ιδιαίτερα για τα «πρωτάκια» που «πέρασαν» φέτος για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου.

Στα Φάρσαλα δεν υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι μαθητές έλαβαν τα βιβλία τους για να μπουν σε λίγες ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς διδασκαλίας.

Η «Ε» βρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο 2ο Γυμνάσιο - 2ο Λύκειο Φαρσάλων, στον οποίο παρευρέθηκε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ και πρόεδρος της Β’/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Συροπούλου καθώς και η δημοτική σύμβουλος κ. Κική Παναγιωτοπούλου (ο δήμαρχος Φαρσάλων απουσίαζε στην Αθήνα), η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό «για μια καλή και δημιουργική χρονιά», ενώ διαβάστηκε μήνυμα του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου και της κ. Βασιλικής Ζιάκα, περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης. Ακόμη, χαιρετισμό για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυναν ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Φαρσάλων κ. Βάιος Καρακοντάκης, η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων κ. Όλγα Καψιώχα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιάννης Ζαχόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass